1 Den nye sykkelparken i Harstad

Det later ikke til at det blir dårligere kår for norske terrengsyklister i framtiden, snarere tvert i mot. Det bygges både løyper, stier, parker og anlegg landet rundt, og i Harstad har de for alvor meldt seg på kappløpet med Blåbærhaugen sykkelpark.

Annonse

 

 

2 En populær test av elsykler

Vinteren er gjerne tiden hvor man kan sette seg ned i ro og mak og sjekke ut hvilke sykler som er aktuelle når det skal investeres til våren. Elsykkeltesten vår av de beste elsyklene i 2020 kan være med på å gi gode grunnlag for beslutningen.

 

 

3 Kort og godt om trening

Vi synes først og fremst at du skal komme deg ut på sykkelen i det nye året og nyte være, naturen, og ikke minst selve turen. Men om du har tenkt å få maksimalt treningsutbytte av turene- og øktene dine, kan det være lurt å lese seg opp litt om korte intervaller på sykkel.

 

4 Stisykling om vinteren er gøy!

Mange kjenner seg nok igjen i at etter en lang sykkelsesong om høsten så er det både praktisk og godt å sette bort sykkelen litt. Men pass på at du kommer deg ut i vinter også, det kan nemlig gi deg vanvittig fine opplevelser på to hjul!

 

5 OL-replika i fare for å rives

Ja, det bygges sykkelanlegg landet rundt, men i januar brakte vi også nyheten om at et av disse anleggene står i fare for å rives. Den berømte replikaen av OL-løypa i Rio som ble bygget så Gunn-Rita Dahle Flesjå skulle få trent optimalt, er én av flere elementer som er turet. I skrivende stund vet vi ikke hva som skjer, men håper på det beste.

 

6 På islagte bekker med fatbike

«Det er ikke noe som heter sesong» vil noen kanskje hevde. Uavhengig av hva slags mantra man har, så er det ikke noen tvil om at  vinteren kan by på noen opplevelser utenom det vanlige. Mange fikk med seg denne videoen av sykling på islagte bekker med piggdekk.

 

7 MacAskill er tilbake!

Danny MacAskill har satt fyr på internett flere ganger, og med den siste videoen sin endte han opp på selveste Dagsrevyen i beste sendetid med sykling ned stupbratte svaberg.

 

8 De beste sykkellyktene

Det er ennå ikke for sent å komme seg ut for å oppleve gleden det er med lyktesykling. Eller skal du bare ha en solid og god lykt til pendling til og fra jobb? Vi har uansett samlet sykkellyktene som har blitt stemplet best i test av oss.

 

9 «Æ villa brukt sprængstoff»

Nå var det kanskje ikke for moro skyld, men litt moro er det likevel at det måtte sprengstoff til når Trysil satte i gang arbeidet med det som antakelig blir den største pumptracken i Norge.

 

 

10 Enormt salg av ruller

Er det korona? Er det Zwift? Eller er det en kombinasjon? Rullesykling har hvertfall blitt ekstremt populært både blant landeveissyklister og terrengsyklister. Så populært at det er nesten umulig å få tak i en.