Juni er lagt bak oss, og det er på tide med en oppsummering av de mest leste sakene. 

Både tester og utstyrsnytt preger lista denne gangen, men gledelig nok er vi i gang med sykkelritt igjen, og NM-saker har også komme med. 

Annonse

Fikk du med deg det viktigste i juni? Her er de ti mest leste sakene: 

1 Ny Scott Spark

Hva skjer når en sykkelprodusent tar en vinneroppskrift og... gjør helt om på den? Vel, syklister blir over snittet interessert, det er sikkert. Ingen saker ble så mye lest i juni som denne, om den nye Scott Spark rittfulldemperen.

 

2 Helene Marie Fossesholm vant NM

Sist helg var det NM i terrengsykling, og ikke helt uventet var det supertalentet, langrennsutøveren og syklisten Helene Marie Fossesholm som tok gull i dameklassen.

 

3 Tips til bruktsykler på markedet

Med leveringsutfordringer i sykkelbransjen er det ikke sikkert at din lokale sykkelbutikk har akkurat den sykkelen du hadde ønsket deg. Da kan bruktmarkedet være ett alternativ, vi har sett på noen populære modeller.

 

4 Test av knebeskyttere

Knebeskyttere er gull verdt hvis du skulle være litt uheldig på stisykkeltur. Vi har testet flere av årets modeller som du fint kan tråkke med uten at det blir for klamt eller hemmende.

 

5 Shimano-fabrikk må stenge

De gode nyhetene har ikke akkurat stått i kø for sykkelbransjen dette året. Denne måneden måtte en Shimano-fabrikk i Malaysia stenge ned på grunn av korona-utbrudd, noe som antakelig vil føre til enda større forsinkelser med leveringene.

 

6 Duelltest mellom to av de råeste elsyklene på markedet

Elsykler er inne i en rivende utvikling, og antakelig har vi bare sett begynnelsen. I juni testet vi to av de råeste elsyklene på markedet; Pivot Shuttle og Specialized Turbo Kenevo SL – begge sykler med sine spisskompetanser, styrker og svakheter.

 

7 En pumptrack som nesten røyk

Det var 1. juni at vi kunne melde at en pumptrack i Moss stod i fare for å bli revet. Saken ble mye lest, men heldigvis kunne vi noen dager senere melde at pumptracken ble reddet i siste time.

 

8 Sykkelbutikk som ikke vil ansette koronavaksinerte

I slutten av juni kunne TV2 melde at sykkelbutikken Den Grønne Sykkel i Bergen i en stillingsutlysning gjorde et poeng ut av at de ikke ville ansette jobbsøkere som var vaskinert mot koronaviruset.

 

9 Alt om NM

Det er godt å se at sykkelrittene er i gang igjen, og mange ville lese om hvordan NM skulle foregå sist helg.

 

10 Stipatruljen i Nordmarka

Nordmarka utenfor Oslo er et skikkelig stisykkel-eldorado, og Stipatruljen dro på en real langtur – her får du servert flere av de aller feteste stiene i Nordmarka på sølvfat!