Nå åpner Drammen Bike Park

Snøen har endelig smeltet, og Drammen Bike Park innvier sesongen med ny sykkelutleie. Også i Kjerringåsen Sykkelpark ruller sykkelsesongen i gang i 13. mai.

Sist oppdatert: 10. mai 2023 kl 14.10
drammen bike park åpningstider 2023
ÅPNER HEISEN: Etter en snørik vinter åpner Drammen Bike Park heisen for 2023-sesongen. Foto: Svenn Fjeldheim.
Lesetid: 2 minutter

Drammen Bike Park er en av anleggene som har måttet stå på litt ekstra for å klare å åpne denne sesongen, men lørdag 13.mai åpner altså et av Norges mest bynære heisanlegg for sykling.

– Vi har endret nederste delen av Flyt-løypa med flere doseringer og bumps, og så åpner vi helt ny sykkelshop og utleiedel, med 35 Mondraker utforsykler for voksne og fem sykler for barn til leie, sier daglig leder Erik Graaberg til Terrengsykkel.

Graaberg forteller at de har gjort endringer i nedre del av Flyt-løypa, med flere doseringer og hopp.

– De aller fleste av løypene er åpne og i bra stand, det kan være litt bløtt, sier Graaberg.

Anlegget, som er et av de desidert mest bynære heisbaserte sykkelanleggene i Norge, er åpent fra 10-16 både lørdag og søndag.

Kjerringåsen klar for sesongstart

Og det er ikke bare i Drammen heisen åpnes for sykkelsesongen - også i Kjerringåsen Sykkelpark utenfor Sarpsborg meldes det om at løypene er klare.

Der åpnes heisen på lørdag og søndag kl 11-17.

kjerringåsen 2023 åpningstider
ENTUSIAST-STIER: I Kjerringåsen har ildsjeler stått på for å lage fete heisbaserte stier. Foto: Kristoffer H. Kippernes.

Brattbakken Sykkelpark er et annet, relativt nytt heisbasert anlegg - de melder på sin Facebookside at åpning neppe blir før mai måned er omme.

Publisert 10. mai 2023 kl 11.18
Sist oppdatert 10. mai 2023 kl 14.10
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen