Tirsdag 23. juni går den andre sykkelsendingen på Fri Flyt Live av stabelen. I første sending var stisykling i Norge denne sommeren tema.

Nå er det et tema som engasjerer minst like mye som står for tur; elsykler. 

Annonse

– Vi opplever at elektriske stisykler er et tema som mange har mange ulike meninger om. Det er spennende å høre hvorfor noen velger å benytte seg el-assistanse når de skal sykle sti, men også gå litt mer i dybden på om dette er et godt verktøy for å komme seg ut på sti. Vi kommer til å snakke om utvikling, vedlikehold av sykkelen og rekkeviddeangst for å nevne noe sier Tonje Sameien. 

Tonje Sameien er programleder for Terrengsykkel sin livesatsning og samme med gjestene Øyvind Aas og Espen Bergli-Johnsen skal de ta et lite dypdykk i aktiviteten som tok av for fullt sommeren 2020. Det vil også være rom for spørsmål slik at du kan få svar på det du måtte lure på. 

– Gjestene på tirsdagens sending er to ivrige syklister som begge har meninger om elsykler. Øyvind Aas er testansvarlig i Fri Flyt og har prøvesyklet det meste av elektriske stisykler. Espen Bergli-Johnsen er proff endurosyklist som er kjent for stor treningsvilje - så det blir jo kanskje spesielt interessant å høre hva det er han syns er bra med å eie en motorisert sykkel. Spesielt siden han angivelig var litt skeptisk i starten. Kanskje han har blitt lei av alle oppoverbakkene i Bergen? spør Sameien.  

Les mer om sendingen her  

Gjestene i sendingen som starter tirsdag 23. Juni kl. 20.00