I vår første livesending tar vi turen hjem til deg, via vårt studio på Torshov og trekker fram kjente og ukjente sykkeldestinasjoner i Norge for deg som er stisyklist, slik at du får en sommerferie stappfull med opplevelsesrik og unik stisykling.

Dette er destinasjoner er du kan besøke med småbarnsfamilien, med samboer eller kompisgjengen.

Annonse

 

Stisykling i Norge

Norge er en fantastisk destinasjon for stisykling og selv om vi skriver mye om de store destinasjonene, fins det også nok av de små og mer ukjente som byr på fantastisk sykling. På webinaret tar vi deg med på en virtuell reise gjennom Norges mest og kanskje delvis ukjente destinasjoner.

Hvis du ikke har planlagt sommerferien 100% enda og har lyst til å besøke nye destinasjoner for stisykling, så bør du sette av en liten time denne torsdagskvelden.

I tillegg til å ta deg med gjennom ulike destinasjoner vil du også få tips til overnatting og andre tips som kan gjøre ferien mer problemfri. Det vil selvfølgelig bli muligheter for at du som seer kan stille spørsmål til oss i studio, slik at du får mest mulig ut av livesendingen.

 

Hvorfor bør jeg delta på Terrengsykkel sitt live-webinar?

Pandemien som har pågått de siste månedene har snudd alles liv på hodet, og gjør at vi må tenke nytt når vi skal planlegge sommeren. Myndighetene har løsnet på føringene, men det eksisterer fortsatt reiserestriksjoner vi må følge. Å tenke nytt og annerledes kan være positivt og vi i Terrengsykkel/Fri Flyt skal gjøre vårt for å bidra til at du får en så bra sykkelsommer som mulig, ved å spre vår kunnskap og erfaringer til våre lesere.

Derfor inviterer vi til live-webinar om stisykling i Norge 18. juni kl. 20.00.

Stisykling i Norge - live webinar

  • Tema: Sykkelferie i Norge
  • Når: 18. juni kl. 20.00
  • Pris: Gratis for abonnenter - ikke abonnent? Skaff deg abonnement og tilgang via påmeldingslinken under.
  • Varighet: 45 minutter
  • Programleder: Tonje Sameien - ivrig syklist, festivalsjef for terrengsykkelfestivalen Utflukt og relativt godt bereist.
  • Gjest: Kristoffer Kippernes -  ivrig syklist, redaktør for magasinet Terrengsykkel og forfatter av boken «Stisykling i Norge».
  • Påmelding: FRI FLYT LIVE