Velkommen til Fri Flyt Live og sending nummer to, tirsdag 23. juni kl. 20.00.

Tema for sendingen vil være elsykler og vi tar et lite dypdykk i aktiviteten som tok av for fullt sommeren 2020. Vi vil ta for oss det meste du trenger å vite om sykkelen – enten du har kjøpt, eller skal kjøpe, hva du bør og må ta hensyn til når du sykler med elsykkel på sti og hvorfor stisykkel med motor er morsomt eller ikke.

Annonse

 

Meld deg på webinaret her

 

Elsykkel - å ha eller ikke ha?

Terrengsykkel har fulgt nøye med på utviklingen av disse motoriserte stisyklene og testet en rekke av dem. Testredaktør og ivrig syklist Øyvind Aas er en av dem som har testet disse syklene med elektrisk assistanse og sa følgende under en teknisk klatring i Trysil, høsten 2019:

- Det er jo dødsmorsomt. Man kan jo ikke si noe annet enn det. De som mener dette er kjedelig har neppe prøvd.

Selv mener vi at stisykling aldri vil bli helt det samme. Vi har vært skeptiske til vår dekking av den voksende nisjen og nå er vi veldig spente på hvordan et webinar om temaet vil bli mottatt.

Programleder Tonje Sameien inviterer sykkelentusiast Øyvind Aas inn i studio denne tirsdagen 23. juni kl. 20.00. Det vil selvfølgelig bli muligheter for at du som seer kan stille spørsmål til oss i studio, slik at du får mest mulig ut av livesendingen. Vi jobber også med å skaffe flere gjester til denne livesendingen.

Hva er greia med elsykler?

 • Tema: Hva er greia med elsykler

 • Når: 23. juni kl. 20.00

 • Pris: Gratis for abonnenter - ikke abonnent? Skaff deg abonnement og tilgang via påmeldingslinken under.

 • Varighet: 45 minutter
   

 • Programleder: Tonje Sameien, ivrig syklist som foreløpig bruker beina til å tråkke sti med – i stor grad av økonomiske årsaker og muligheten til å eie N+1 sykler.

 • Gjest: Øyvind Aas – ivrig syklist – han er nesten som veteran å regne, sykkelguru som er kjent for å holde krevende sykkelquizer på terrengsykkelfestivalen Utflukt. Øyvind er også testredaktør i Fri Flyt og har testet de fleste elsyklene som fins på markedet.
   

 • Påmelding: FRI FLYT LIVE