1 De beste sykkellyktene

Annonse

 

Ingen nykommer på disse listene, men kanskje fordi det er relevant? Vi har testet flere av markedets beste sykkellykter, og du finner dem her:

 

 

2 Dette er sykkelfilmen du skal se i dag

 

 

3 Forbrukerpris til sykkelkomponenter.no

 

I en årlig kåring blant brukere av nettstedet prisjakt.no, ble den norske sykkelnettbutikken sykkelkomponenter.no tildelt intet mindre enn to priser fra brukerne.

 

 

4 Elsykler på topp

 

En annen mye lest sak gjennom alle årets måneder er testen vår av fulldempede elsykler for stisykling.

 

5 Trening til å trøye tiden i romjula med

 

Det har blitt en slags tradisjon at vi gir leserne våre treningstips i romjula, og det har vist seg at mange setter pris på det. Denne økta er bare én av mange som du kan gjøre unna på én time mellom alle julemåltidene.

 

 

6 Tips til innendørs rundbanetrening

 

Det er ikke bare landeveissyklistene som har godt av å trene inne gjennom vinterhalvåret. Sykling på rulle kan både gi struktur og morsomme utfordringer, hva med å prøve en av øktene til norgesmester i rundbane, Erik Hægstad?

 

7 Brage Vestavik med i prestisjetung konkurranse

 

brage vestavik x-games
STORT: Brage Vestavik er i gang med enda et viktig steg på karrierestigen, med deltakelse i X-Games Real Series.Foto: Kristoffer H. Kippernes.

Brage Vestavik ligger aldri på latsiden, og det harde arbeidet betaler seg.

Rett før nyttår ble det klart at han skal være med i filmkonkurransen X-Games Real Series. – Helt uvirkelig, sa han til Terrengsykkel.

 

 

 

8 Oppgradere styrelageret?

 

Ikke alle har en sterk trang til å bytte sykkel hver sesong. Mange moderne stisykler holder seg veldig lenge, og det finnes produsenter som lager komponenter som kan holde sykkelen din moderne enda litt lenger...

 

9 Ny stisykkel fra Canyon

 

Hjulstørrelse er og blir en smakssak. I lange perioder har det vært slik at produsentene gjerne laget en stisykkelmodell tilgjengelig med både 27,5-tommer hjul og 29-tommer hjul, mens den siste tiden har dette endret seg litt. Nå er det gjerne en rendyrking av hjulstørrelse til den enkelte modell.

 

Canyons Spectral har vært en populær stisykkel, men både kunder og vi har nok ønsket oss litt større hjul enn den kom med i første omgang. Rett før jul skjedde dette.

 

10 Trening

 

Kan det bli for mange treningstips? Neppe – dere lesere er alltid interessert i ny inspirasjon, og denne økta ble med på topp 10-lista denne gangen.