Geiteryggen(flyplassen) - Hvitsteintjenn - Skien Fritidspark

Geiteryggen(flyplassen)

Sist oppdatert: 19. september 2006 kl 00.00
Geiteryggen(flyplassen) - Hvitsteintjenn - Skien Fritidspark
Geiteryggen(flyplassen) - Hvitsteintjenn - Skien Fritidspark

HVOR?

  • Kommune: Skien
  • Lengde: ikke angitt
  • Tidsbruk: ikke angitt
  • Vanskelighetsgrad: 6. ikke angitt

Slik kommer du dit

Kjør mot Sykehuset Telemark, derfra er det godt merket.

Endepunkt

Skien Fritidspark

Terreng

Mest sti og traktorvei (en liten forflytningsetappe på Asfalt)

Rutebeskrivelse

Man kjører inn mot Geiteryggen og deretter første inn til høyre(du komer da på baksiden av modellbil banen). Herifra er det en bred sti som du følger frem til bommen (det anbefales et artig hopp på høyreside ca.150m før bommen). Etter bommen er det en sti inn til Høyre og følge denne rundt hele flyplassen og ut på hovedveien mot Skien(her er det bare og pese på, herligt tereng med mulighet for stor fart). "

" Når du kommer ut på asfalten kjører du et lite stykke før du tar til høyre inn mot Herre/Vold. Her følger du asfalten forbi et grustak/sandtak og deretter kommer du til en parkeringsplass på venstre side. Du skal inn her og følge stien mot Hvitsteintjenn. Den er ganske bred og godt merket. Her er noe teknisk, men etter hvert kjører man hele løypa ute og gå av sykkelen. Når man er kommet opp til hvitsteintjenn skal man holde vannet på høyre side til man kommer du en bru som man skal passere (man må bære over brua). Etter brua sykler man mot høyre og følger den ca.100m til man kommer til en åpen plass. Herfra er det bare å kjøre nedover til Skien Fritidspark. "

" Flerer ruter nedover og det er tildels steinete det øverste partiet.Veien som går til venstre er meget steiete men morsomt. I bånn av dette skal det kjøres rett over veien(grus vei) og deretter er det pare å pese på nedover skiløypene frem til Skien Fritidspark.

Tips

Sjekk stiguid over Solmysås - hvitsteintjønn her.

Publisert 19. september 2006 kl 00.00
Sist oppdatert 19. september 2006 kl 00.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen