The Bragernesåsen after dark ride

Start fra bak sykehuset.

Av: Simen
Sist oppdatert: 28. oktober 2010 kl 00.00

HVOR?

  • Kommune: Drammen - Bragernesåsen
  • Lengde: 20-30 km
  • Tidsbruk: 3-4 timer
  • Vanskelighetsgrad: 4. krevende

Slik kommer du dit

Innkjøring til Spiralen (følg skiltene).

Endepunkt

Jonas B på torget.

Terreng

God flyt, ganske teknisk med stein og røtter til tider, spesielt på glatt føre. Ikke spesielt høy vanskelighetsgrad, men kan ta endel tid. Veldig mange fine stier og et bra utvalg av tekniske elementer gjør denne runden til en fin representant for hva du kan finne i Bragernesåsen.Passer best for de som liker teknisk stisykling. Vår gruppe på fem stisyklister hadde snittfart på bare 6 km/t og ta tok runden 3,5t (inkludert bamsemums-stopp på Tverken) på vått/glatt føre.

Rutebeskrivelse

Denne runden ble kjørt som lyktetur på senhøsten. Start fra sykehuset, endepunkt på Jonas B på torget.Thorleif Haugs vei opp til Neperudjordet og videre mot Stiboltkrysset, over åsen til Hvalsdammen, klatring på grus til Landfallhytta, over femminuttern til Myrdammen, sti videre til Tverken, rundt Goliaten, tilbake via blåsti over Langemyr og Kamstrupløypa. Nedkjøring fra p-plassen på Landfalltjern til Blåsteinsbakkene og Hans Hansens vei.

GPS

Tips

Kan gjøres kortere ved å ta grusveiene for å hoppe over til en annen del av løypa eller ta raskeste vei ned mot byen igjen.

Publisert 27. oktober 2010 kl 00.00
Sist oppdatert 28. oktober 2010 kl 00.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen