Hjem
 / Heite tilstander i Drammensmarka

Heite tilstander i Drammensmarka

På sommerens hittil varmeste dag samlet 5 medlemmer av NBNL seg for 6 timer i skauen og Svenn Fjeldheim hadde med kamera.

Sist oppdatert 22. juli 2013 kl 00.00
Rune, Are, Håkon og Stig nyter fotografen, mens Svenn nyter utsikten.
Rune, Are, Håkon og Stig nyter fotografen, mens Svenn nyter utsikten.

Med 24 pluss ved oppmøte halv ni en søndags morgen og ikke en sky på himmelen var det klart at det kom til å bli en varm dag. Camelbak og Redbull ble fylt opp og antrekket nedjustert deretter. Med start i Solbergelva tråkket Svenn og undertegnede opp forbi Batteriet mot Bjørkedokk på oversiden av Stenset for å møte Håkon Bakken, Rune Martinsen og Stig Nerland der.Deretter gikk turen opp forbi Lampetjern og Solbergvann før vi snudde kursen mot Steinarvanna og Lokkeråsens fantastiske utsikt. Flere morsomme nedkjøringer her før vi lekte oss på Aslakene med stunts som nær gikk galt. Klatringene opp til Knabben begynte å tære på varme og slitne lår, men vi kom opp til en ny flott utsikt mot Drammen og Nedre Eiker. Nå var gradestokken passert 30 og blæra i sekken var tom for lenge siden.Gutta er lokalkjent og hadde spart de fineste utforkjøringene til slutt og når bremsene slapp opp forbi Svarttjern runget gledeshylene gjennom skauen.Alle var enige om at det hadde vært en fin tur og stravaloggen ser du her om du har lyst til å kopiere den. Det anbefales!(Utfyllende info: NBNL/Nedre Buskerud NerroverLag er 8 kompiser midt i tidsklemma som finner gløden og gleden blant furutrær og bratte nerroverbakker i Drammen/omegn og der fine singletracks måtte befinne seg.)

Publisert 22. juli 2013 kl 00.00
Sist oppdatert 22. juli 2013 kl 00.00
Relaterte artikler

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande  | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes  | Øyvind Aas (permisjon)

Kommersiell leder: Alexander Hagen  | Prosjektleder event: Lisa Kvålshaugen Bjærum | Daglig leder: Anne Julie Saue