Stisykling med Stipatruljen i Bergen

Hvilke sykkelmuligheter finnes i byen mellom de syv fjell? Stipatruljen ble med endurokongen Espen Johnsen på guidet tur i Bergen.

Sist oppdatert: 20. mars 2021 kl 07.00
Lesetid: 1 minutter

Sykling i Bergen kan bety mye. At det kan sykles på kryss og tvers mellom brosteinsmau og trehus, ble vi godt informert om da byen var VM-arrangør.

Men hvordan står det til med stiene?

Stipatruljen dro til Bergen for å møte den norske utfor-veteranen og endurokongen Espen Johnsen, for å se hva byen mellom de syv fjell har å by på.

Til tross av at regnet glimter med sitt fravær så møter programleder Henrik Ulleland og filmer Magnus Roaldseth Furseth, Espen i sentrum. Espen forklarer hvor turen går, og at det visstnok ikke er fullt så bratt som mye annet i området. 

– Stien Espen viser oss er Båsstien ved gjenvinningsanlegget i Samnanger. Stien er ikke like bratt og fullt så teknisk som de mer tilgjengelige stiene ved Fløyen i Bergen, men den er ikke noe mindre morsom av den grunn, sier programleder Henrik Ulleland.  

 

Publisert 20. mars 2021 kl 07.00
Sist oppdatert 20. mars 2021 kl 07.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen