Sykkelfestivalen Utflukt utsettes til august i 2021

Usikkerhet rundt pandemien og avvikling gjør at den populære stisykkelfestivalen flyttes til august i 2021.

Sist oppdatert: 11. mai 2021 kl 15.26
utflukt 2021 utsatt
UTSATT: Den populære stisykkelfestivalen i Trysil flyttes til august. Foto: Snorre Veggan
Lesetid: 2 minutter

Sykkelfestivalen Utflukt som de siste årene har vært arrangert i Trysil har blitt et av sesongens høydepunkter for mange stisyklister.Utflukt skulle egentlig gå av stabelen 17-20. juni. Nå blir festivalen flyttet til august, på grunn av den usikre situasjonen med pandemien og smitteverntiltak. 
– Vi kunne kanskje klemt inn festivalen i juni som planlagt, men det ville vært akkurat på grensa, og vi gikk mot en stor risiko på at vi kunne få beskjed uken før om at det ikke lar seg gjøre. Så for å gi folk tid til å endre planene sine, bestemte vi oss for å flytte festivalen nå.Det sier Adam Tumidajewicz i Fri Flyt som arrangerer festivalen i Trysil sammen med lokale aktører. Den nye datoen er altså 19-22. august.Salget av festivalpass gikk fort unna, og Tumidajewicz opplyser at alle som har kjøpt vil få festivalpasset videreført til den nye datoen. Hvis de ikke ønsker det, vil kostnaden bli refundert. – Vi er heldige som kan arrangere Utflukt på et så kult sted som Trysil og at vi har en lang sesong så festivalen kan la seg flytte. Men alle som avlyser får tilbud om refusjon, og alle refunderte billetter slippes klokken 10.00 3. juni. Så de som higer etter billett her kan jo følge med da, sier Tumidajewicz. 

Publisert 11. mai 2021 kl 15.26
Sist oppdatert 11. mai 2021 kl 15.26
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen