Planlegger Utflukt i Trysil i sommer

Stisykkelfestivalen Utflukt planlegger comeback i Trysil til sommeren, og nå slippes billettene.

Sist oppdatert: 25. februar 2021 kl 08.00
utflukt billetter trysil sykkelfestival
ÅPNER BILLETTSALGET: 25. februar åpner billettsalget for sykkelfestivalen Utflukt. Foto: Sjur Melsås
Lesetid: 2 minutter

Det var mange hyggelige arrangement vi måtte se utgå i 2020, og sykkelfestivalen Utflukt var et av dem.

Nå er det nytt år og nye muligheter, og det planlegges for at stisyklister nok en gang kan samles i Trysil for å sykle sti og sosialisere.

– Utflukt pleier å være høydepunktet i sesongen for mange i sykkelmiljøet, og jeg er sikker på at mange ivrer etter å møtes igjen i Trysil. Vi skal tilpasse de tradisjonelle programpunktene som quiz, standupshow og konserter, og lover en engasjerende og inkluderende sykkelhelg for alle, sier festivalsjefen Adam Tumidajewicz.

Det siste året har vist at man må planlegge for alle eventualiteter, og det gjør også Utflukt, som lover refundering av billettavgift om det skulle bli aktuelt.

– Vi kommer til å følge anbefalinger fra styresmakter og holder kontakt med kommuneoverlegen i Trysil. Dersom det skulle bli nødvendig å avlyse, har vi covid-garanti. Når billettsalget åpner om en måned, kan du kjøpe festivalpass og være sikker på at du får alt refundert om det blir krøll. Men jeg er optimist, forteller festivalsjefen.

sykkelfestival utflukt trysil
INVITERER TIL STISYKLING: Utflukt i Trysil har blitt et populært høydepunt for stisyklister.Foto: Sjur Melsås

Der hvor stisykkelfestivalen tidligere før har sett stor økning i interesse og antall deltakere, er det foreløpig kun 300 plasser ledig.

Festivalen går av stabelen 17. til 20. juni 2021, og billettsalget åpner 25. februar. På programmet kommer det til å være guida turer på stiene rundt i Trysil, kurs i teknikk, konkurranser i pumptrack, show, quiz og mulighet for å teste nye sykler fra leverandører. Endelig program forventes klart i april.

Da vil det også bli åpnet for å melde seg på kurs og turer med dyktige sykkel-guider.

– Det blir mye av den samme hyggelige stemningen som Utflukt er så kjent for, og forhåpentligvis har vi noen overraskelser å by på på programmet også, forteller Tumidajewicz.

– De som er heldige og sikrer seg et av de få festivalpassene nå kan bare begynne å glede seg!

Publisert 25. februar 2021 kl 08.00
Sist oppdatert 25. februar 2021 kl 08.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen