Halverer prisene på BikePass i Trysil og Hemsedal

Skistar reduserer prisene på sykkelprodukter kraftig i forkant av årets sesong.

Sist oppdatert 5. juni 2023 kl 08.18

Sommersesongen er nå i gang for flere av de store vinterdestinasjonene som satser på sykling.

Skistar er tungt inne på sykkeltilbudene både i Trysil og Hemsedal, og annonserer nå at de i forkant av sesongen kommer med kraftige prisreduksjoner på sykkelproduktene.

Priseksempel sommeren 2023 SkiStar Trysil (forrige år i parentes):

  • Sykkelleie en dag, MTB voksen: fra 370 NOK (495 NOK)

  • BikePass en dag (all heisbasert sykling) voksen: fra 195 NOK (425 NOK)

– Vi vil at flere skal få mulighet til å oppdage fjellverdenen og våre destinasjoner sommerstid, da det er ganske nytt for Skistar å satse på virksomhet året rundt. Derfor har vi senket prisene i år.

Det sier Petra Hallebrant i Skistar til Terrengsykkel.

Prisreduksjonene vil gjelde både i Trysil og Hemsedal.

På begge destinasjonene har sykkeltilbudet blitt utviklet enormt de siste årene, og i Trysil ble det åpnet nye heisbaserte stier i fjor (se video fra Timbertown og Downtown her) hvor Skistar har gått tyngre inn i satsingen.

Øker vinter-prisene

I en pressemelding fra Skistar vises det også til at selv om det nå blir prisreduksjon om sommer, kommer prisene kommende vinter vil få en økning:

– Til kommende vinter gjør vi store investeringer, blant annet i nye ekspressheiser i Sälen og Hemsedal. Samtidig har vi økte driftskostnader knyttet til inflasjon, ikke minst på grunn av stigende el- og drivstoffpriser. Det gjør at vi i snitt må øke våre SkiPass-priser med 5,4 prosent, samtidig som vi senker prisene på formidlet overnatting med tre prosent, sier Stefan Sjöstrand, konsernsjef i SkiStar.

– Til forskjell fra vinteren har vi betydelig lavere drifts- og vedlikeholdskostnader om sommeren, der vi i Sälen har tre åpne heiser sammenliknet med 91 om vinteren. Sammen med den svake svenske krona håper jeg at våre tiltak for en prisgunstig fjellferie for familien blir enda mer attraktiv og tilgjengelig for flere, sier Sjöstrand.

Publisert 5. juni 2023 kl 07.45
Sist oppdatert 5. juni 2023 kl 08.18
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen