- 19/05/17
Aslak mot Brage
av: Terrengsykkel redaksjon
19.05.17 12.58
TERRENGSKOLEN (S6-TEASER): Se hvordan det går når Aslak Mørstad stjeler bilnøklene til utforsyklist Brage Vestavik. Ja, det blir sykkeljakt!

– Vi har fått med oss utfortalent Brage Vestavik på flere prosjekter denne våren. Det er et spennende team med ham og den rutinerte Aslak Mørstad, som er programleder av Terrengskolen for sjette sesongen. De to kommer fra forskjellige skoler og tilnærmer seg problemene ganske ulikt. Generasjonskløfta kommer naturligvis frem gjennom ulike kvaliteter som syklister, sier produsent Christian Nerdrum.

Det meste av Terrengskolen for sesong 6 er innspilt i Østmarka, Oslo, men det kommer også innslag fra sykkelmekkaet Trysil, der det blir sykling på både naturlige- og bygde stier. Aslak skal ha med seg en temmelig blodfersk syklist og hjelpe vedkommende over nybegynnerkneika. 

Ellers kan folk glede seg til at Aslak tester noen skikkelig gamle terrengsykler fra helt tilbake på 80- , 90- og tidlig 2000-tallet, opp mot dagens 2017-sykler. Har det skjedde forbedringer, eller er alt bare hype!? Folk kan nok også glede seg til at Brage skal lære Aslak å dra på bakhjulet, og de to skal dessuten ta for seg linjevalg på Hauketo. 

Første episode av Terrengskolen kommer på terrengsykkel.no neste uke!


 
 
VIS KOMMENTARFELT
Grenserittet etappe blir i år to dager i stedet for tre. Foto: Arrangøren
Etter fjorårets premiere med tredagers stisykkelritt har Grenserittet besluttet å legge om...
Lokallagene er en kilde til rekruttering til sentralstyret, men foreløpig er det tynt med kandidater til vervene som er på valg om tre uker. Foto: Øyvind Haugen
Tre uker før årsmøtet står NOTS fortsatt med svært få kandidater til vervene som må fylles.
Store opplevelser på Vestre Nøkkvann. Foto: Sture Pettersen
Seks islagte vann, 19 kilometer og 15 minus. Se bildene fra langturen på skareføret.
Eirik Fiskvik og Ole Hem sykler Trans Cape i Sør-Afrika i begynnelsen av februar. Foto: Privat
- 19/01/18
Rivaler blir lagkamerater i Sør-Afrika