- 19/05/17
Aslak mot Brage
av: Terrengsykkel redaksjon
19.05.17 12.58
TERRENGSKOLEN (S6-TEASER): Se hvordan det går når Aslak Mørstad stjeler bilnøklene til utforsyklist Brage Vestavik. Ja, det blir sykkeljakt!

– Vi har fått med oss utfortalent Brage Vestavik på flere prosjekter denne våren. Det er et spennende team med ham og den rutinerte Aslak Mørstad, som er programleder av Terrengskolen for sjette sesongen. De to kommer fra forskjellige skoler og tilnærmer seg problemene ganske ulikt. Generasjonskløfta kommer naturligvis frem gjennom ulike kvaliteter som syklister, sier produsent Christian Nerdrum.

Det meste av Terrengskolen for sesong 6 er innspilt i Østmarka, Oslo, men det kommer også innslag fra sykkelmekkaet Trysil, der det blir sykling på både naturlige- og bygde stier. Aslak skal ha med seg en temmelig blodfersk syklist og hjelpe vedkommende over nybegynnerkneika. 

Ellers kan folk glede seg til at Aslak tester noen skikkelig gamle terrengsykler fra helt tilbake på 80- , 90- og tidlig 2000-tallet, opp mot dagens 2017-sykler. Har det skjedde forbedringer, eller er alt bare hype!? Folk kan nok også glede seg til at Brage skal lære Aslak å dra på bakhjulet, og de to skal dessuten ta for seg linjevalg på Hauketo. 

Første episode av Terrengskolen kommer på terrengsykkel.no neste uke!


 
 
VIS KOMMENTARFELT
Robert Goodwin (til venstre) ble nummer tre i Kampen om Kjerringa, bak Sindre Rustan (midten) og Brage Vestavik på førsteplass. Foto: Petter Wilhelmsen
Brage Vestavik vant Kampen om Kjerringa for fjerde år på rad, mens Emily Nerland tok Kampen om...
Martine Stenbro fra Team Terrengsykkel 2015 tok andreplassen i sesongens siste enduroritt. Foto: Per-Eivind Syvertsen
Opptur for Team Terrengsykkel i sesongens siste enduro.
Drømmeforhold for stisykling i Lillomarka. Foto: Joline Johansson
- 17/10/17
Fullklaff for stikurs