/ NOTS

Nå blir det årsmøte i NOTS

Det opprinnelige årsmøtet med NOTS ble utsatt. Nå er ny dato og tidspunkt klart.

Sist oppdatert: 24. mai 2020 kl 20.00
årsmøte nots utsatt dato
ENDELIG ÅRSMØTE: Ny dato og tidspunkt er klart for årsmøtet 2020 i NOTS. Foto: NOTS
Lesetid: 1 minutter

Det er ikke bare sykkelritt, turer og treninger som har blitt avlyst på grunn av koronaviruset. 

Årsmøtet i NOTS ble også utsatt, men nå opplyser interesseorganisasjonen for stisyklister i et nyhetsbrev at det er spikret ny dato. 

Det er altså snakk om 28. mai, kl 17-19 i Fri Flyt AS sine lokaler i Sandakerveien 24C. Innkalling og saksliste finner du på NOTS sine nettsider.

«På grunn av situasjonen med Corona har vi tidligere måtte utsette årsmøtet i NOTS. Nå har vi endelig fått mulighet for å fullføre møtet. Vi beklager at fristen er kort, men som tidligere opplyst på vår Facebook side og på nots.no, vil møtet avholdes 28. mai. Grunnen til at fristen blir kort, er den ekstraordinære situasjonen vi er i. Vi ønsker nå å få fullført årsmøtet og startet arbeidet med det nye styret før sommerferien starter for alvor.»

I forkant av det opprinnelige møtet, ble det også reist et forslag om at NOTS kan jobbe for å rekruttere til stisykling. Det skapte noe debatt, du kan lese leserinnlegget fra tidligere styreleder i NOTS Stian Bergeland her, og tilsvaret fra nåværende leder Lars Thomte her.

Publisert 24. mai 2020 kl 20.00
Sist oppdatert 24. mai 2020 kl 20.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen