Abonnement på Terrengsykkel

Bestill abonnement Terrengsykkel. Terrengsykkel er for deg som sykler selv, og som ønsker å bli inspirert og holde deg oppdatert.

Sist oppdatert: 14. april 2020 kl 15.17
Abonnement terrengsykkel sykkel
Et Terrengsykkel-abonnement gir deg overblikk og innsikt om alle former for terrengsykling. I tillegg åpner det opp et helt univers med spennende innhold
Lesetid: 2 minutter

Vi har siden starten i 2005, satt standarden for uavhengig journalistikk om terrengsykling. Terrengsykkel.no er en enorm ressurs for deg som syklist.

Dette får du som abonnent på Terrengsykkel

Først og fremst får du digital tilgang på terrengsykkel.no. Nettstedet er en komplett kilde til informasjon om alt av sykling med knastedekk og dempere. Her finner du de gode og poengterte guidene til hva slags sykkel du trenger til hva slags sykling, og de beste testene av både sykler og annet utstyr. Når noe går i stå, er det her du finner nyttige artikler om hvordan du reparerer sykkelen.

Bestill abonnement på Terrengsykkel.

Er du mer opptatt av hvor du skal sykle, har terrengsykkel.no de beste reportasjene om sykkelturer i inn- og utland. Vi følger med på hvor det bygges stier og hva som skjer av utvikling. Og selv om gjerne vil løfte fram opplevelsen av å sykle, glemmer vi heller ikke sykkelsporten. Vi lover tett dekning både av eliteutøverne og de store turrittene når de kommer i gang igjen.

Fri Flyt superutgaver 8 ganger i året

I magasinet vil vi følge sesongene med mye sykkel, friluftsliv og klatring på sommerstid, og ski, topptur om vinteren. Vi vet at mange av leserne er opptatt av flere aktiviteter. Målet er å vise det beste av det beste – og lage det suverent beste sportsbladet på markedet. Vi vil sørge for å gi deg de aller mest spennende og informative sakene om skikjøring, samtidig som vi tror du vil finne mye annet innhold som overrasker, inspirerer og underholder.

Bestill abonnement på Terrengsykkel.

De andre nettsidene som er inkludert

Ta en titt på de andre sidene som er inkludert i ditt abonnement.

Sjekk ut disse to tjenestene

Publisert 14. april 2020 kl 15.17
Sist oppdatert 14. april 2020 kl 15.17
Relaterte artikler

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen