Norske Kindernay har vunnet Eurobike-pris

Kindernays nye nav, Kindernay VII med sju gir har vunnet Eurobike-pris. Girnavet som er spesialtilpasset kravene fra moderne elsykler blir kalt en ny målestokk innen girnav til elsykler.

Sist oppdatert: 14. september 2021 kl 15.37
Kindernay VII
PRISVINNENDE NAV: Kindernay VII har mottatt en Eurobike Award
Lesetid: 2 minutter

På Eurobike, verdens største sykkelmesse, deles det hvert år ut utmerkelser for produkter som er spesielt innovative, nyskapende, bærekraftige og smarte.

I år ble norske Kindernay og deres VII girnav tildelt en av de 36 prestisjefylte utmerkelsene fra den uavhengige juryen. 

Kindernays VII-nav er tilpasset belastningene en moderne elsykkel med kraftig krankmotor påfører drivverket på en sykkel.

Navet har sju interne gir med en spredning på 428 prosent. Det er godkjent for å tåle opptil 160 Nm med dreiemoment. 

Kindernay VII
SJU GIR: Kindernay VII har sju interne gir med 428 prosent spredning.

Vekten på 1750 gram inkludert hydrauliske girspaker og det utbyttbare navskallet gjør Kindernay VII til det letteste interne girsystemet til elsykler på markedet.

Vekten ligger bare noen få hundre gram over vanlige 1x12-girsystemer med utvendig gir og tannhjul. 

Kindernay VII
LEKRE SPAKER: Kindernays onesie-hendler er hydrauliske.

Juryen for Eurobike Awards sier om Kindernay VII: 

«Ny målestokk for elsykkel-navgir: Kindernay VII har sju gir, en total spredning på 428 prosent og er godkjent for opp til 160 Nm dreiemoment. Plug and play - ingen kalibrering er nødvendig. Det gir en stor tommel opp fra oss!»

Kindernays girnav produseres i Oslo. Grunnleggeren av girprodusenten, Christian Antal er så klart fornøyd med utmerkelsen: 

«På vegne av hele teamet mitt var det en stor og gledelig overraskelse å få denne oppmerksomheten etter mange års arbeid for å få produktet klart til lansering. Vårt mål er å sette standarden for funksjon, robusthet og pålitelighet for girsystemet på elektriske sykler. Vi håper også å løse dagens utfordringer med leveringsproblemer.»

Christian Antal Kindernay
GRÜNDER: Christian Antal er grunnlegger og leder for den norske girprodusenten Kindernay.

Med produksjon i Norge er Kindernay godt rustet til å få nye markedsandeler på komplette sykler. 

Eurobike-messen skriver selv om prisen: 

Eurobike Awards

Eurobike-Awards er en viktig veileder for OEMs og sluttbrukere i besluttningsprosessen når man skal velge nye produkter og leverandører. Prisen gir uavhengig bekreftelse på nivået produkt-innovasjon, kvalitet og bærekraft. I 2021 ble 246 produkter vurdert for prisen. Juryen gav priser til de 36 mest innovative bidragene.

Publisert 14. september 2021 kl 15.37
Sist oppdatert 14. september 2021 kl 15.37
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen