Sykkelavslutning i Oppdal

Den første snøen er kommet, men det er fortsatt sykling som gjelder i Oppdal. I helga avsluttes sesongen.

Sist oppdatert: 7. oktober 2008 kl 00.00
LOKALT TALENT: Snorre Setrom nederst i Superflytløypa. Foto: Håkan Niva
LOKALT TALENT: Snorre Setrom nederst i Superflytløypa. Foto: Håkan Niva
Lesetid: 2 minutter

Oppdal Bike park holder åpent fredag, lørdag og søndag denne uka.

- Værmeldinga er ikke så verst, så jeg tror vi får fine forhold og bra sykling til helga. Søndag er sesongens siste dag, og da selger vi ut alle utleiesyklene våre. I tillegg til sykling i noen av landets beste sykkelløyper kan du altså gjøre et varp på freeridesykkel, sier bikeparksjef Tore Meirik.

Han var selv oppe og syklet i ti centimeter nysnø i SuperFlytLøypa forrige helg.

– Det var like morsomt som alltid, og nå er snøen i ferd med å bli borte, så jeg har stor tro på å få syklet litt i helga også, sier han.Oppdal Bike Park har fått gode tilbakemeldinger på de nye løypene i løpet av debutsesongen i år, og sjefen lover lengre åpningstid og bedre tilbud neste sommer.

– Vi har mange ideer, noen er allerede spikret, og flere vil komme på plass til neste sesong. Mer north shore, mer singletrack og flere løyper, skal jeg tillate meg å garantere, sier Meirik.

Når sykkelparken stenger for sesongen søndag er det bare en måned til heisene i Oppdal åpner igjen, men da blir det for skifolket. 15. november starter heisene i Stølen med rails og bokser på plass.

– Kommer det snø, åpner vi selvsagt flere løyper og tidligere, men arbeidsdatoen for vintersesongstart er 15. november.For mer informasjon se Oppdal Bikeparks hjemmesider www.oppdalbikepark.no

Publisert 7. oktober 2008 kl 00.00
Sist oppdatert 7. oktober 2008 kl 00.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen