Oppdal Bike park holder åpent fredag, lørdag og søndag denne uka.

- Værmeldinga er ikke så verst, så jeg tror vi får fine forhold og bra sykling til helga. Søndag er sesongens siste dag, og da selger vi ut alle utleiesyklene våre. I tillegg til sykling i noen av landets beste sykkelløyper kan du altså gjøre et varp på freeridesykkel, sier bikeparksjef Tore Meirik.

Han var selv oppe og syklet i ti centimeter nysnø i SuperFlytLøypa forrige helg.

– Det var like morsomt som alltid, og nå er snøen i ferd med å bli borte, så jeg har stor tro på å få syklet litt i helga også, sier han.Oppdal Bike Park har fått gode tilbakemeldinger på de nye løypene i løpet av debutsesongen i år, og sjefen lover lengre åpningstid og bedre tilbud neste sommer.

– Vi har mange ideer, noen er allerede spikret, og flere vil komme på plass til neste sesong. Mer north shore, mer singletrack og flere løyper, skal jeg tillate meg å garantere, sier Meirik.

Når sykkelparken stenger for sesongen søndag er det bare en måned til heisene i Oppdal åpner igjen, men da blir det for skifolket. 15. november starter heisene i Stølen med rails og bokser på plass.

– Kommer det snø, åpner vi selvsagt flere løyper og tidligere, men arbeidsdatoen for vintersesongstart er 15. november.For mer informasjon se Oppdal Bikeparks hjemmesider www.oppdalbikepark.no