Oppdal Sykkelfestival i strålende forhold

130 syklister møtte opp til Oppdal Sykkelfestival i helgen, og fikk strålende forhold for stisykling på fjellet.

Sist oppdatert: 17. august 2020 kl 09.46
oppdal sykkelfestival
LEDER: Ludvig Yttergren er prosjektleder for Oppdal Sykkelfestival. Han benyttet sjansen til å luftet sykkelen selv i helgen. Foto: Kristoffer H. Kippernes
Lesetid: 2 minutter

 

Det har ikke vært mange sykkelarrangement som har gått som planlagt denne sommeren, men i helgen gikk Oppdal Sykkelfestival av stabelen.

 

Med gjeldende restriksjoner i forbindelse med pandemien var det begrensninger på hva som var mulig å gjennomføre, men prosjektleder i Enern, Ludvig Yttergren er fornøyd.

 

– Det har gått greit, men man må være ganske fleksibel og kreativ i en slik situasjon. Signaleffekten av at vi fikk gjennomført noe var positivt. Det tror jeg gjelder både for Oppdal, men også for sykkelmiljøet.

 

Oppdal Sykkelfestival er en sammenslåing av den tradisjonsrike stisykkelcampen som har vært arrangert tidligere år, og organisasjonen bak Sykkelenern.

oppdal sykkelfestival
FESTIVAL PÅ FJELLET: Oppdal har mye bra stisykling både under- og over tregrensa, i helgen var det festival. Foto: Kristoffer H. Kippernes

 

Det var rundt 130 personer som møtte til festival.

 

– Det var en god del av det sosiale vi måtte redusere på programmet, og vi hadde ikke anledning til å samle masse folk i busser for å kjøre dem på turer for eksempel. Men det løste seg med at folk kjørte egne biler. Og vi har fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger fra deltakerne, sier Yttergren.

 

Karl Henrik Olsen er en av dem som hadde tatt turen til Oppdal, og sin første stisykkelfestival.

 

– Jeg har bare syklet et lite år, så jeg er ganske fersk. Det var min første tur til Oppdal også, men vi har hatt et fantastisk vær og bra opplegg. Jeg likte spesielt godt en del av furuskogen vi syklet i her oppe.

oppdal sykkelfestival
FØRSTE GANG PÅ FESTIVAL: Karl Henrik Olsen tok turen til Oppdal Sykkelfestival fra Trondheim. Foto: Kristoffer H. Kippernes
Publisert 17. august 2020 kl 09.46
Sist oppdatert 17. august 2020 kl 09.46
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen