Gratis åpning i Oppdal

Lørdag 19. juli åpner stolheisen i Vangslia for syklister, og alle som vil kan sykle i Norges ferskeste freeride- og downhilløyper uten å betale ei eneste krone!

Sist oppdatert: 16. juli 2008 kl 00.00
Oppdal åpner på lørdag.
Oppdal åpner på lørdag.
Lesetid: 1 minutter

– SuperFlytLøypa er uten tvil den artigste freerideløypa jeg noensinne har prøvd. Den er stappfull av herlige hopp, hips, dropp og doseringer, og i løpet av den 1700 meter lange løypa er det ikke ett eneste kjedelig sekund. Den er verd å betale for, men det trenger du ikke på lørdag, sier Tore Meirik, som er ansvarlig for utviklingen av Oppdal Bike Park.

Bikeparkens store attraksjoner er utvilsomt de to doseringsløypene SuperFlytLøypa og den noe enklere FlytLøypa, som begge er laget av eksperter fra firmaet Elevation Nordic. Men også Bekkdalsløypa, en dugnadsbygd singletrack, kan gi vann i munnen på de fleste terrengsyklister.

– Bekkdalsløypa har masse morsomme hopp og svinger, og er en klassisk fin singletrack som følger den vesle bekkdalen vest for heisen. Noen hopp er nokså avanserte, men man kan sykle rundt alt hvis man ønsker, sier Meirik.

Totalt har Oppdal Bike Park fire etablerte løyper. I tillegg til noen av landets desidert morsomste freerideløyper i Vangslia, gir gondolen i Hovden tilgang til Norges råeste downhilløype.

Publisert 16. juli 2008 kl 00.00
Sist oppdatert 16. juli 2008 kl 00.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen