Gaffarunden

Starter ved den "stengte" rasteplassen på Strandmoen.

Sist oppdatert: 23. juli 2012 kl 00.00
Gaffarunden
Gaffarunden

HVOR?

  • Kommune: Elverum
  • Lengde: 10-20 km
  • Tidsbruk: 1-2 timer
  • Vanskelighetsgrad: 2. litt krevende

Slik kommer du dit

Starter like ved Strandsbygdsveien. På høyre hånd umiddelbart etter Høyspenten - Lembakken.

Endepunkt

Stopper der den starter.

Terreng

Runden går i all hovedsak på barnålstier, men med noen partier på grusvei (Totalt ca. 2 km).Det er noen bruer underveis som kan være glatte ved fuktig vær, så ta det litt pent over disse. Ellers bør det være relativt problemfritt å manøvrere seg gjennom stien uten å være nødt til å gå av sykkelen.

Rutebeskrivelse

Runden vil bli merket greit synlig med hvite piler, streker og prikker på trær, stubber, stein og hva som ellers måtte by seg. Den er innom de fleste kjente rutene i Stavåsen - Kompisrunden, Stavåsrunden, 5 km, lysløypå and so on. Merkingen vil skje i løpet av uke 30 - 2012. Forhåpentlig.Jeg begynte å skrive en detaljert forklaring, men det viste seg å være svært tidkrevende. Jeg hadde nok tekst til en liten roman, før det var passert 3 km.Så jeg vil anbefale å vente til 1.August med å prøve runden om du ikke forstår den ut ifra kartet. Da er den ferdig og grundig merket.Vil du prøve den før. Ta kontakt vedrørende hvilke deler av løypa du sliter med og jeg skal gi deg en forklaring.

GPS

Publisert 23. juli 2012 kl 00.00
Sist oppdatert 23. juli 2012 kl 00.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen