Test av elstisykler - Hva skiller de forskjellige motorene.

Det er flere produsenter av elektriske motorer til terrengsykler. Noen store motorprodusenter leverer motorer til mange sykkelmerker, mens andre motorer er spesielt utviklet av sykkelmerket selv.

Sist oppdatert: 7. mars 2019 kl 09.00
EGEN MOTOR: Rocky Mountain har utviklet sin helt egne motor. Den har stort batteri integrert i rammen og helt innkapslet motor.
EGEN MOTOR: Rocky Mountain har utviklet sin helt egne motor. Den har stort batteri integrert i rammen og helt innkapslet motor.

De største motorleverandørene er Shimano og Bosch. I tillegg produserer Yamaha motorer for mange sykkelmerker. Tyske Brose er en mindre kjent produsent som også leverer motorer til flere sykkelprodusenter.
I denne testen av åtte elsykler er tre av motorene produsert av Shimano, to av Bosch, en av Brose i samarbeid med Specialized, en av Yamaha i samarbeid med Giant og en av Rocky Mountain selv i samarbeid med en kanadisk elmotorprodusent.

 Motorene kan integreres i syklene på forskjellige måter, men motormerkene har sine egne funksjoner og særegenheter.

Publisert 7. mars 2019 kl 09.00
Sist oppdatert 7. mars 2019 kl 09.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen