Slik lager Kit Monsen mat på sykkeltur

Permittering fra jobben under koronapandemien satte fart på Kit Monsens plan om å gjøre video av matlaging på sykkeltur. Her er første episode av The Adventure Cook, hvor han lager påskelam på bålet.

Sist oppdatert: 23. april 2020 kl 20.00
mat på tur, mat på sykkeltur
THE ADVENTURE COOK: Bli inspirert til å dra på tur og spise god mat samtidig.
Lesetid: 3 minutter

En sykkeltur kan være så mye mer enn bare en runde med høy puls i 2-3 timer.

Det kan også være en kulinarisk opplevelse, en helaften med god mat og bra sykling. Du må bare tilrettelegge litt.

Allerede abonnent?  

Med magasinKun digitalt
99 kr/md i 12 md*
+ 8 utgaver av Fri Flyt magasin
119 kr/md i 3 md*
+ 2 utgaver av Fri Flyt magasin

*Forutsetter 6 eller 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden. Fornyes automatisk hver måned etter bindingstiden.

Er du under 28 år?

Da får du halv pris på Fri Flyt.

Slik fungerer det:Betal med Vipps, del fødselsdatoen din med oss og få halv pris fram til du fyller 28 år. Når du har fylt 28 år endrer vi til vanlig pris, og sender deg et varsel i forkant.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Kanseller når du vil, men senest 48 timer før fornyelse. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

 

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Knut Andreas Lone, Sigurd Ekeli Grimsby

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen