Slik lager Kit Monsen mat på sykkeltur

Permittering fra jobben under koronapandemien satte fart på Kit Monsens plan om å gjøre video av matlaging på sykkeltur. Her er første episode av The Adventure Cook, hvor han lager påskelam på bålet.

Sist oppdatert: 23. april 2020 kl 20.00
mat på tur, mat på sykkeltur
THE ADVENTURE COOK: Bli inspirert til å dra på tur og spise god mat samtidig.
Lesetid: 3 minutter

En sykkeltur kan være så mye mer enn bare en runde med høy puls i 2-3 timer.

Det kan også være en kulinarisk opplevelse, en helaften med god mat og bra sykling. Du må bare tilrettelegge litt.

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer Terrensykkel,

Fri Flyt, UTE, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
2 utgaver av Fri Flyt Magasin
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
8 utgaver av Fri Flyt Magasin
Betal smartere med Klarna.

Abonnementet fornyes automatisk etter bindingstiden. Si opp når du vil, men senest før perioden utløper.

Terrengsykkel.no skriver om gode sykkelopplevelser og er det naturlige startstedet på nett. Terrengsykkel.no gir deg inspirasjon til å sykle mer, finne nye stier og holder deg oppdatert med grundige utstyrstester.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

annonse

Relaterte artikler

annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Knut Andreas Lone, Sigurd Ekeli Grimsby

Kommersiell leder: Alexander Hagen