Mens Shimano lager sine pedaler litt forskjellig for hver prisklasse, satser Look på, akkurat som Time, på tilnærmet helt like pedaler, men med forskjellige materialer. Den rimelige X-Track-pedalen har nesten samme ytre mål som X-Track race. Den har litt mindre plattform, men følelsen er ganske så lik under foten.

Alu-plattformen på den rimeligste pedalen fra Look er ørlite grann mindre enn karbonplattformen på race-pedalen, uten at det er merkbart under sykling. I hvert fall hvis du sykler med relativt stive sko. Vektforskjellen er derimot tydelig når du holder pedalene i hånda. X-Track-pedalen har solid konstruksjon og relativt høy vekt. Inn- og utklikk er tydelig og enkelt, selv om pedalen mangler litt på sideplattformen som leder skoen enda lettere på plass på race-pedalene.

Fjærspennet kan enkelt justeres med en unbrako-nøkkel og skoklossene er krysskompatible med Shimanos standard-klosser. Dette gjør det enklere hvis du har flere sykler, eller bruker skoene til spinning om vinteren. Gjørmeklaringen på Look-pedalene er sammenlignbar med Shimanos XT-pedal, selv om finishen på klørne er litt grovere enn hos metallurgi-ekspertene fra Japan. Også flyten er lik som på Shimano og terskelen der den frie flyten slutter og utklikket iverksettes er markant og tydelig. Fjæra er også stram nok til at du kan lene deg på den i svingene.