Hayes fornyer seg selv; endelig

Etter en god del år med stort sett samme design, utseende og tekniske løsninger lanserer Hayes nå en ny brems. El Camino heter den nye bremsen og ser ut til å ha lett tilgjengelige justeringsmuligheter.

Sist oppdatert: 17. juni 2004 kl 11.11
El Camino Et stykke unna Chevrolet sin modell.
El Camino Et stykke unna Chevrolet sin modell.
Lesetid: 1 minutter

El Camino

Hayes tar ikke over produksjonen av Chevrolets klassiske bilmodell men lanserer for 05 en ny brems. Hayes har stort sett hatt samme design på bremsene sine endel år nå og kommet med få nyheter. Likevel er sjansen for at du finner Hayes på en ferdig spekket sykkelmodell fra merke X nokså stor. Dette skyldes nok ikke innovativitet men heller det faktum at amerikanske produsenter liker å spekke amerikanske produkter på syklene sine.

El Camino er derimot en helt ny bremsemodell. Som en kan se av bildet er designet totalt forandret og fått et mye mer "up to date" look. Det ser ut fra bildene vi har at det nå er mulig å justere hendelens gripepunkt uten å bruke verktøy, akkurat som på Formula sine bremser. Bremsen har også fått "ruglete" rotor og borte er de noe "kantete" klumpete kaliperne. Om Hayes fortsatt satser på "på og av" følelsen finner vi vel bare ut gjennom en test.

I et marked som hele tiden flommes over av nye bremser var det helt klart at Hayes måtte gjøre noe. El Camino er altså svaret.

Publisert 17. juni 2004 kl 00.00
Sist oppdatert 17. juni 2004 kl 11.11
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen