El Camino

Hayes tar ikke over produksjonen av Chevrolets klassiske bilmodell men lanserer for 05 en ny brems. Hayes har stort sett hatt samme design på bremsene sine endel år nå og kommet med få nyheter. Likevel er sjansen for at du finner Hayes på en ferdig spekket sykkelmodell fra merke X nokså stor. Dette skyldes nok ikke innovativitet men heller det faktum at amerikanske produsenter liker å spekke amerikanske produkter på syklene sine.

Annonse

El Camino er derimot en helt ny bremsemodell. Som en kan se av bildet er designet totalt forandret og fått et mye mer "up to date" look. Det ser ut fra bildene vi har at det nå er mulig å justere hendelens gripepunkt uten å bruke verktøy, akkurat som på Formula sine bremser. Bremsen har også fått "ruglete" rotor og borte er de noe "kantete" klumpete kaliperne. Om Hayes fortsatt satser på "på og av" følelsen finner vi vel bare ut gjennom en test.

I et marked som hele tiden flommes over av nye bremser var det helt klart at Hayes måtte gjøre noe. El Camino er altså svaret.