Vi er inne i april måned, og dermed er det på tide og se tilbake på mars, og hvilke saker som ble mest lest på terrengsykkel.no. 

Disse ti sakene toppet lista: 

Annonse

1 Heftig stibygging på Høgevarde

Det synes ikke å være mye som bremser sti-utviklingen i Hallingdal.

Nå er det Høgevarde som er sist ute med grandiose planer. Det er planlagt investeringer for over 100 millioner til stisykling på destinasjonen. Og ja – du leste rett, over 100 millioner.

 

2 Test av elsykler for stisykling

Vi har lagt 2020 bak oss, men fortsatt er nok noen av disse i salg i butikk, eller vil du kanskje lese om en elsykkel før du kjøper på bruktmarkedet? Testen av elsykler for stisykling holder koken.

 

3 Ny Levo fra Specialized

The sky is the limit er det et ordtak som heter, og vi kan vel trygt si at det gjelder sykler også.

Men sett bort i fra den avsindige prislappen, dette er det du trenger å vite om Specialized sin nyeste elsykkel for stisykling.

 

4 Luft til folket

Tja, det er jo vår, syklene tas ut av boder rundt om i det ganske land, og da må det nok fylles på luft i dekkene.

 

5 Watt-pedaler fra Garmin til terrengsykling

Dette er nok en av de mer populære produktlanseringene i 2021 for trenings-entusiaster og konkurransesyklister.

Watt er og blir en presis metode for å styre treningsarbeidet, og endelig har Garmin lansert en terreng-versjon av watt-pedalene.

 

6 Terrengsykkelforumet på rikskringkastingen

På forumet diskuteres alt som har med sykling å gjøre – og i tillegg en masse ting som ikke har noe med sykling å gjøre. En tråd om Laila Bertheussen ble referansemateriale i NRK.

 

7 Terrengsykler for barn

Heldigvis er terrengsyklene for barn bare blitt bedre og bedre med årene. Dette er noen av syklene som kan egne seg godt hvis arvingen vil prøve seg litt i terrenget.

 

8 Elsykkel fra Porsche

Om Porsche kommer til å ta enorme markedsandeler innen elsykler for sti er uvisst, men bilprodusenten har hvertfall lansert to elsykkel-modeller – noe for deg?

 

9 Ny distributør for Fox og Marzocchi dempegafler

Etter at mangeårig Fox-importør Cyklon gikk konkurs, har det blant både kunder og verksteder vært usikkert hvem som skulle ta over distribusjonen av merket i Norge.

Sist måned ble det klart at det er Vertical Playground på Oppdal som skal stå for service og distribusjon av dempegafler fra Fox og Marzocchi

  

10 Stor båt står fast

Åjada, dette ble plutselig litt interessant for syklister også. 

I noen ekstremt hektiske og stressende dager for internasjonal skipsfart, stod det enorme skipet Ever Given fast i Suez-kanalen, med blant annet sykler om bord.

Nå er båten løs, og skipsfarten kan fortsette gjennom en av de viktigste kanalene i verden, men dette hjalp neppe på en allerede presset sykkelbransje med leveringsutfordringer.