Barfrost i Trondheim

Vi er inne i det som kanskje er den mest krevende årstiden for stisyklister. Dårlig vær og føre stikker kjepper i hjulene for oss, men ikke absolutt alle steder.

Sist oppdatert: 28. november 2022 kl 12.40
BART: Dette bildet er tatt på nordsiden av Baklidammen og viser de gjeldende forholdene i Bymarka i øyeblikket. Foto: Knut Andreas Lone
BART: Dette bildet er tatt på nordsiden av Baklidammen og viser de gjeldende forholdene i Bymarka i øyeblikket. Foto: Knut Andreas Lone
Lesetid: 1 minutter

Selv om vi snart skriver 1. desember, er det langt i fra snø og vinterføre mange steder i landet. Østlandet hadde fine barfrostforhold i noen dager, som forsvant like fort igjen med snø, sludd og mildvær.

Og værmeldingen tyder på at mildværet fortsetter for stisyklistene rundt hovedstaden, men det meldes om at man kan finne bra sykling likevel. Les førerapporter på forumet her.

I Trondheim derimot, er forholdene (enn så lenge) fine. Terrengsykkels Knut Andreas Lone rapporterer med disse bildene fra Nilsbyen Terrengsykkelpark:

Slik så det nettopp ut i Tromsø.

Det er ikke bare i Bymarka i Trondheim det er fine forhold, også i Estenstadmarka på motsatt side av byen rapporterer stisyklist Jørgen Sæther om fint og raskt føre, med sykkellykt på både styre og hjelm:

stisykling trondheim barfrost
MØRKETID: Syklister med gode lykter kan få fine sykkeloppelvelser også etter mørkets frambrudd. Foto: Jørgen Sæther.

Hvordan er føret der du sykler? Del gjerne føremeldinger på forumet!

Publisert 28. november 2022 kl 12.05
Sist oppdatert 28. november 2022 kl 12.40
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen