Nesbyen Trail Camp 2021 avlyses

Den populære sykkelsamlingen i Nesbyen, Nesbyen Trail Camp avlyses for 2021. Arrangøren ser nå mot nytt år og nye muligheter.

Sist oppdatert: 16. april 2021 kl 09.02
stisykling nesbyen trail camp
NESBYEN TRAIL CAMP AVLYSES: Den populære sesongåpningen for stisyklister uteblir i 2021.
Lesetid: 1 minutter

«Det er bart og nesten helt tørt i lia, og vi hadde håpet i det lengste å kunne gjennomføre 1. mai helgen. Sånn blir det dessverre ikke.»

Slik begynner meldingen på nettsiden til festivalen. 

Nesbyen Trail Camp har siden den spede begynnelsen vokst seg til å bli et av de større arrangementene for stisyklister i Norge. Lagt til den første helgen i mai hvert år, har dette vært en skikkelig kick-off for stisyklister som er spesielt glade i shuttlebasert sykling. Festivalen har også vært med å sparke i gang utviklingen av stisykling i Nesbyen

Slik blir det ikke i år. Store deler av landet er fortsatt underlagt smittevernstiltak av ulik grad, og det legger også begrensninger på slike samlinger. 

– Vi avlyser fordi vi ikke kan kjøre shuttling særlig effektivt med reglene som gjelder nå på nivå 1 av gjenåpningen. Og festivalen dreier seg jo om shuttlebasert sykling. Så da blir det å avlyse dessverre, sier Knut Lønnqvist hos arrangøren Trailhead Nesbyen. 

De ser nå fram mot neste år. 

– Det kommer en 1. mai helg i 2022 også. Da kan vi igjen være sesongstart med Shuttles - Berms - High Five’s and Rock&Roll.

Publisert 16. april 2021 kl 09.02
Sist oppdatert 16. april 2021 kl 09.02
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen