Endelig er Nesbyen Trail Camp tilbake

Etter pause på grunn av pandemien, er en annen sykkelfestival også tilbake - Nesbyen Trail Camp.

Sist oppdatert: 2. mars 2022 kl 07.58
sykling i Nesbyen
SOSIAL SAMLING: Nesbyen Trail Camp har blitt en fast sesongåpning for mange stisyklister. Foto: Kristoffer H. Kippernes.
Lesetid: 1 minutter

Nesbyen Trail Camp har for lengst etablert seg som et av høydepunktene i kalenderen for ivrige stisyklister som er glad i shuttlebasert sykling.

Den unike sykkellokasjonen i Hallingdal har for vane å bli snøfri i solhellingene veldig tidlig på sesongen. Dette gjør at man som regel kan starte stisykkelsesongen her lenge før andre stier på Østlandet er snøfrie.

I år feirer festivalen 10-årsjubileum, og arrangeres igjen etter at den ble avlyst både i 2020 og 2021 på grunn av rådende smittevernstiltak.

Festivalen går som navnet tilsier i Nesbyen, med utgangspunkt i syklingen du når fra sentrum enten med shuttling, eller for egen maskin.

Festivalen har blitt en tradisjon rundt 1.mai, og årets datoer er fredag 29. april til søndag 1. mai.

Billettene er ikke sluppet, men programmet er klart, og på hjemmesiden lover arrangøren både sykling, demosykler og konsert.

Publisert 2. mars 2022 kl 07.58
Sist oppdatert 2. mars 2022 kl 07.58
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen