Basert på stemningen på åpningsdagen det er ingen tvil om at stien falt i smak.

Se video fra åpningen 

TryteTrøkket: Nesbyens nye familiesti from Tråkk 'n' Roll on Vimeo.

Familietilbud
TryteTrøkket er en 1.7 kilometer lang sti med grønn gradering.

– Den er bred nok til at også terrengsyklister med sykkelvogn kan ha det gøy, og snille stigninger gjør at også de minste barna kommer seg rundt. Yngste syklist på åpningen var 3 år gammel og eldstemann 75, så her snakker vi virkelig om et tilbud til alle, uansett alder, nivå og ambisjoner, sier Lars Wraae Jensen i Tråkk N Roll og Opplysningskontoret for Terrengsykling.

Bare fire dager tidligere åpnet ordføreren i Nes den to kilometer lange stien mellom Bøgasethaugen og Tverrlia i Nesfjellet.

Les også: Klippet snora for stort stiprosjekt i Nesbyen 

Saken fortsetter under

TryteTrøkket - Sept 2017 - Duane Butcher 1000x
TryteTrøkket er gradert grønn og egner seg for syklister på alle nivåer. Foto: Paul Lockhardt

TryteTrøkket er gradert grønn og egner seg for syklister på alle nivåer. Foto: Paul Lockhart

TryteTrøkket er en del av et omfattende prosjekt for å utvikle Nes og Hallingdal til en av Norges ledende stisykkeldestinasjoner.

Les også: Bygger Nordens lengste stisykkelløype 

Ferdig på sju uker og 1 million kroner
Fra første spadetak brukte stibyggerne til Tråkk N Roll sju uker på å ferdigstille stien, som er bygget etter IMBAs bærekraftprinsipper og kostet totalt en million kroner.

TryteTrøkket er finansiert som et spleiselag mellom Nes kommune, SB1 Sparebankstiftelsen Hallingdal Valdres, Sparebankstiftelsen DNB, Buskerud Fylkeskommune og Regionrådet for Hallingdal via Tråkk N Roll, og Kommunal- og Moderniseringsdepardementet via Opplysningskontoret for Terrengsykling. 

Tråkk N Roll - Nesbyen 2017 - Paul Lockhart 1400x788
TryteTrøkket er bygget av stibyggerne i Tråkk n Roll. Stien ble ferdigstilt på sju uker og en million kroner. Foto: Paul Lockhart

TryteTrøkket er bygget av stibyggerne i Tråkk n Roll. Stien ble ferdigstilt på sju uker og en million kroner. Foto: Paul Lockhart