Åpner område for teknikkterping ved Gressvikmarka utenfor Fredrikstad

En ivrig dugnadsgjeng har bygd ferdighetssenter for syklister utenfor Fredrikstad. Det er offisiell åpning på lørdag, og alle er velkomne. Les mer her.

Sist oppdatert: 9. oktober 2015 kl 09.14
stisykling fredrikstad gressvik gressvikmarka trondalen
TRONDALEN: Ferdighetssenteret ved Gressvikmarka utenfor Fredrikstad. Foto: Privat.
Lesetid: 1 minutter

– Det blir ikke så veldig høytidelig, men nå er ferdighetssenteret ferdigbygd, og da var det på plass med en offisiell åpning, forteller Pål Valbjørk.

Sammen med de andre i Gresvik IF Stisyklister har han på dugnad bygd en rekke elementer i både jord, sand og tre i Trondalen utenfor Fredrikstad, rett ved det populære stisykkel-området Gresvikmarka.

 

Vi skrev om prosjektet i  Terrengsykkel tidligere i år. Syklistene i Gresvik fikk ideen til prosjektet i 2013. Det ble søkt om penger fra Gjensidigestiftelsen, og de fikk innvilget i underkant av 230.000 kroner i 2014.

 

AApner-omraade-for-teknikkterping
AApner-omraade-for-teknikkterping

– Vi har bygd en pumptrack og flere andre elementer slik at syklister kan terpe på teknikken. Målet vårt er at her skal man kunne finne utfordringer uansett om man er nybegynner eller dreven syklist, sier Valbjørk.

 

På lørdag er det offisiell åpning av senteret.
– Vi starter klokka ti, med offisiell åpning, enkel servering og så blir det en fellestur klokka ett, forteller Valbjørk.

 

Les mer om Gresvik IF Stisyklister på deres Facebookgruppe.

Publisert 9. oktober 2015 kl 19.00
Sist oppdatert 9. oktober 2015 kl 09.14
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen