Les også: Her finner du oversikten over landets pumptracker 

Anlegget er resultatet av at lokale ildsjeler ønsket å bygge et tilholdssted for store og små med ulike typer hjulbaserte hobbyer, fra BMX, sparkesykkel og skateboard til vanlige terrengsykler - og snart også grovkalibrede stisykler når det shuttlebaserte stinettverket blir ferdig tilrettelagt. Oppstart for stiutviklingen er høsten 2019. 

For å finne Knardal FunPark; sørover fra Oslo, ta av ved Tusenfryd retning Vinterbro skiltet RV156 Nesoddtangen. Følg skilting mot Nesoddtangen ca 4 km og ta så av til høyre med ny skilting Nesoddtangen. Følg veien ca. 3km og ta ny avkjøring til høyre skiltet Knardal. Følg Knardalveien 900m og da kommer du til en topp med FunParken på venstre side, parkering på høyre side.

Til Knardal FunPark, nordover fra Moss, før Nordbytunnelen ta av mot Drøbak og RV156 Nesoddtangen. Rett frem i første rundkjøring skiltet Nesoddtangen. Følg veien videre 1,5km og ta til venstre skiltet Nesoddtangen. Følg veien ca. 3km og ta ny avkjøring til høyre skiltet Knardal. Følg Knardalveien 900m og da kommer du til en topp med FunParken på venstre side, parkering på høyre side.          

 

Les også: Usikker på hva en pumptrack er? Denne saken forklarer