Kjære leser. I dag presenterer vi i Terrengsykkel og mediehuset Fri Flyt AS en nyhet til deg. Vi håper du tar deg tid til å lese den. Er du allerede abonnent, får du også en e-post av oss.

 

Annonse

Som du akkurat merket fikk du Fri Flyt i posten i stedet for Terrengsykkel. Slik blir det også fremover. Vi har samlet stoff fra redaksjonene til Fri Flyt, UTE, Klatring, Terrengsykkel og Landevei for å lage det vi mener er Norges beste sportsmagasin.

                                                                                                    

Koronakrisen gjør at vi vil utnytte de digitale flatene våre enda bedre. Fremover vil mange saker komme først på nett, mens Fri Flyt blir sportsmagasinet hvor vi samler det beste av det beste fra hver redaksjon åtte ganger i året. De faste utgivelsene vil bli supplert med spesialutgaver. Denne gangen ble Fri Flyt levert sammen med UTE sommerekstra og i juni får du med en sykkelspesial.

 

På denne måten kan vi levere det beste sportsmagasinet med spesialutgaver samtidig som vi får frigjort ressurser til å lage flere tester, guider og nyhetssaker til nettsidene.

 

 

Dette får du som abonnent på Terrengsykkel

Først og fremst får du digital tilgang på terrengsykkel.no. Nettstedet er en komplett kilde til informasjon om alt av sykling med knastedekk og dempere. Her finner du de gode og poengterte guidene til hva slags sykkel du trenger til hva slags sykling, og de beste testene av både sykler og annet utstyr. Når noe går i stå, er det her du finner nyttige artikler om hvordan du reparerer sykkelen.

Er du mer opptatt av hvor du skal sykle, har terrengsykkel.no de beste reportasjene om sykkelturer i inn- og utland. Vi følger med på hvor det bygges stier og hva som skjer av utvikling.

Og selv om gjerne vil løfte fram opplevelsen av å sykle, glemmer vi heller ikke sykkelsporten. Vi lover tett dekning både av eliteutøverne og de store turrittene når de kommer i gang igjen.

 

 

Fri Flyt superutgaver 8 ganger i året

I magasinet vil vi følge sesongene med mye sykkel, friluftsliv og klatring på sommerstid, og ski, topptur om vinteren.  Vi vet at mange av leserne er opptatt av flere aktiviteter. Målet er å vise det beste av det beste – og lage det suverent beste sportsbladet på markedet. Vi vil sørge for å gi deg de aller mest spennende og informative sakene om terrengsykling, samtidig som vi tror du vil finne mye annet innhold som overrasker, inspirerer og underholder.

 

De andre nettsidene som er inkludert

landevei.no er forteller deg alt du trenger å vite for å ha glede av sykling på landevei og grus. Her finner du gode utstyrstips, oppskriftene til hvordan du holder sykkelen i stand og interessante historier fra proffenes verden.

 

utemagasinet.no handler om friluftsliv i alle former. Her finner du tipsene til fjelltoppene du bestiger på norgesferien og de beste testene av alt fra telt og soveposer til løpesko for ulendt terreng.

 

norsk-klatring.no er viet en av de raskest voksne sportsgrenene og treningsformene. Klatring er spennende moro for kropp og sjel. Vil du ta klatringen fra inneveggen og ut i fjellet, finner du de beste tipsene her.  

 

Friflyt.no er 100 prosent skientusiasme, aller helst i dyp snø og store fjell. Her finner du tester av ski for frikjøring og topptur (randonee), sammen med artikler om alle de mest kjente stedene skifolk besøker.

 

Abonnementet inkluderer også tilgang til alle Fri Flyt sine skitester og mer enn 750 guider til toppturer. Vi kommer til å satse offensivt på å videreutvikle både innholdet og nettsidene fremover.

 

 

Dette koster et abonnement

Prisen på ordinært årsabonnement er 699,- eller 59 kroner måneden som vi mener er en god deal! 

 

Fornøyd eller misfornøyd?

Vi vil gjerne høre hva du mener! Send oss mail på kundeservice@friflyt.no Vi er på oppdrag for våre lesere, så din mening teller. Vårt mål er fortsatt å lage det beste innholdet for syklister.

 

Hvis du ønsker å si opp ditt abonnement på grunn av dette, tar du kontakt med oss. Vi vil refundere gjenværende beløp, men alle vi som jobber med Fri Flyt og Terrengsykkel håper du blir med oss videre!

 

Med hilsen

Kristoffer H. Kippernes, redaktør Terrengsykkel

Erlend Sande, ansvarlig redaktør Fri Flyt AS

Audun Holmøy Røhrt, daglig leder Fri Flyt AS