Nye hip packs fra Race Face

Race Face lanserer to nye hoftebelter for å pakke med det med nødvendige på sykkeltur, på henholdsvis 1,5 liter og 3 liter.

Sist oppdatert: 10. april 2020 kl 20.00
race face hoftebelte
KOMPAKT: Hoftebelter kan være en grei løsning hvis du vil ha med ting på tur men vil unngå å bruke sekk. Foto: Race Face
Lesetid: 1 minutter

Hoftebelte, hip pack, rumpetaske, kall det hva du vil. Løsningen for å få med seg det du trenger på sykkeltur har fått en renessanse, og nå lanserer Race Face to nye modeller.

Race Face er kanskje mest kjent for å lage komponenter som styrer, styreframspring og kranker, men har også andre produkter som klær og beskyttelse. De to nye tilskuddene for bagasje er et tegn i tiden, og det er altså to varianter av hoftebelter som lanseres.

 

Stash 3L Hip Bag

Den største av de to har et hovedrom, sidelommer, og lomme for telefonen. Den har både rom for drikkeblære og holder for en drikkeflaske på siden. Hovedrommet kan foldes ut for å få tilgang til verktøy og andre ting du har med på tur.

 

race face hoftebelte
Foto: Race Face

Her kan du lese flere saker om utstyr på Terrengsykkel.

Stash Quick Rip 1.5L Bag

Den enklere Stash Quick Rip bag har to lommer pluss lomme for telefonen. Der 3-liters varianten har rom for drikkeblære, har denne lomme for en vanlig drikkeflaske.

race face hoftebelte
Foto: Race Face

 

Importør Deler AS melder at Stash 3L-varianten er på lager, og har en veiledende pris på 1099 kroner.

Klikk her for å lese om flere utstyrsnyheter!

Publisert 10. april 2020 kl 20.00
Sist oppdatert 10. april 2020 kl 20.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen