/ VM

Ole Hem på 13. plass i VM

Andreas Seewald og Mona Mitterwaldner er verdensmestere, mens Ole Hem ble beste norske på 13. plass i maraton-VM.

Sist oppdatert 2. oktober 2021 kl 17.35
Ole Hem ble beste norske under VM i terrengsykkel maraton 2021
BESTE NORSKE: Ole Hem ble beste norske under VM i terrengsykkel maraton 2021. Foto: Cosima Solar

Saken oppdateres

Tyske Andreas Seewald og østerrikeren Mona Mitterwaldner var raskest den bratte, tekniske og krevende VM-løypa på Elba lørdag.

Norge stilte med tre ryttere i årets maraton-VM: Ole Hem, Lars Granberg og Hildegunn Gjertrud Hovdenak.

Hem ble beste norske og endte på 13.plass i den svært krevende løypa på 114 kilometer og over 4500 høydemeter. Hem var inne 17 minutter og 55 sekunder bak vinneren Andreas Seewald.

Hovdenak var langt fra fornøyd med egen innsats i den 80 kilometer lange løypa. Hun ble nummer

– Det var under pari i dag, i en brutal løype. Jeg hadde ikke kropp til å prestere, sier hun til Terrengsykkel etter rittet.