/ NM

NM-gull til Bøe Jacobsen og Siggerud på sprinten

Ingrid Sofie Bøe Jacobsen vant NM-sprinten i Svelvik, mens Martin Siggerud tok seieren i herreklassen.

Sist oppdatert: 19. juni 2016 kl 18.31
Ingrid Sofie Bøe Jacobsen tok NM-gull i sprint foran Elisabeth Sveum. Foto: Bengt Ove Sannes
Ingrid Sofie Bøe Jacobsen tok NM-gull i sprint foran Elisabeth Sveum. Foto: Bengt Ove Sannes
Lesetid: 2 minutter

Martin Siggerud revansj for stang ut i gårsdagens rundbaneritt. Junioren fra Soon CK vant herrenes A-finale med 2.03 sekunders margin til Torjus Bern Hansen, mens Erik Nordsæter Resell tok NM-bronse på sprinten.

– Den seieren smakte så utrolig godt! Følte at jeg ikke hadde dagen i det hele tatt i går, en dag hvor det meste ikke fungerte. Men klarte å snu hodet og være offensiv før dagen i dag og dra det i land. Kroppen fungerte mye bedre i dag enn i går, og hodet var også mer på plass! Så jeg tror nok jeg kommer til å sove et par netter med den NM-trøya, sier Siggerud etter rittet.

Likevel har seieren en ørliten bismak. Siggeruds klubbkollega, kompis og erkerival Tobias Johannessen kjørte ut i finalen.

– Det var en flott dag for meg, men tankene mine går også til klubbkompisen min Tobias Johannessen som gikk skikkelig stygt på tryne under finalen. Alt gikk egentlig som planlagt, og vi kom oss begge til A-finalen sammen. Vi lå som nummer en og to da det smalt rett bak meg. Har ikke rukket å snakke med han enda, men håper det virkelig går bra, sier Siggerud.

Les også: Utklassing i NM rundbane 

Ingrid Sofie Bøe Jacobsen var inne 2.24 sekunder foran Elisabeth Sveum som vant gårsdagens rundbaneritt. Juniorene Sigrid Andrea Fløgstad og Thea Siggerud kom på henholdsvis tredje og fjerdeplass i A-finalen for kvinner 17 år og eldre.

Les også: Sveum og Siggerud vant NM rundbane 

Les også: Utklassing i NM rundbane 

Fullstendige resultater   

Saken oppdateres

BESTILL ABONNEMENT: Det beste TERRENGSYKKEL-innholdet hjem i postkassen. 

Publisert 19. juni 2016 kl 18.31
Sist oppdatert 19. juni 2016 kl 18.31
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen