1. Test av fulldempede stisykler

Sykkelsesongen varer lenge. Noen vil kanskje til og med påstå at den aldri slutter. Derfor er det kanskje ikke så rart at stadig flere vil lese tester av stisykler for å kanskje gjøre et kupp nå om høsten, eller planlegge sitt neste sykkelkjøp.

Annonse

 

2. Test av elsykler

Det er ikke rart folk er nysgjerrige på ny teknologi. Testen vår av elsykler har vært en populær sak gjennom hele sesongen, og det ser ikke ut til å avta.

 

3. Treningsøkt i frustrasjon

Hva gjør du når et av årets store treningsmål går ad undas, og du sitter igjen med masse uforløst form og konkurranselyst? Ut og smasher en KOM, vel!

fredrik haraldseth
GRUSRACE: Det ble en skikkelig dunkeøkt på grusveiene for Fredrik Haraldseth. Foto: Privat.

 

4. Luft i dekkene må vi ha!

Mange drevne terrengsyklister tar sikkert dette helt for gitt, men det er ikke like åpenbart for alle hvordan man fyller luft i dekkene.

 

5. Brages nye sti i Trysil

Vi er nok like spent som alle dere lesere på hvordan det blir i Trysil når Brage Vestavik får slippe løs med sin kreative byggestil. At stien han bygger blir noe utenom det vanlige, er nok hevet over enhver tvil.

brage-vestavik-trysil-sti
DETTE BLIR STORT: Mange er spent på å se hva Brage Vestavik har skapt i Trysil. Foto: Jonas Sjögren, Destinasjon Trysil

 

6. Test av sykkelhjelmer

Heldigvis er hjelm et ganske selvfølgelig tilbehør for stisyklister. Men en uforutsett krasj eller ren og skjær forfengelighet er begge gode grunner til å kjøpe en ny. Vi har testet noen av sesongens modeller.

 

7. Endelig litt ritt!

Mange klødde nok i rittbeina etter å komme i gang. Fredrik Stephansen og Anne Helene Reiten tok seieren i et av sesongens første, og få ritt.

 

8. Hemsedals nye stisatsing

Den som venter på noe godt, og så videre... det blir ikke før til neste år, men vi gleder oss til å se hva Hemsedal skal friste med når et av de mest ambisiøse stiprosjektene i Norge står ferdig.

 

9. Nilsbyen Terrengsykkelpark

Det er ikke bare på kommersielt plan at det satses på stibygging. I Nilsbyen i Trondheim har en gruppe entusiaster fått til noe ganske så spesielt, det fikk den trønderske redaktøren til å finne tastaturet.

 

10. En rask rittsykkel

Utstyr er jo halve moroa. Da Jens Bergmann vant i Offroad Valdres, tok vi en nærmere titt på hans Santa Cruz Blur.