Trysil Bike Arena inviterer til web-sending

Etter en hektisk og spesiell sykkelsesong, inviterer nå landets største destinasjon for tilrettelagt stisykling, Trysil, til live-sending om stisykling på nett.

Sist oppdatert: 17. november 2020 kl 14.19
trysil bike arena tv nett web
ENGASJERT: Stiutviklerne i Trysil Bike Arena vil dele ideer med brukerne på nett. Foto: Kristoffer H. Kippernes
Lesetid: 1 minutter

– Vi fikk ideen når vi satt og oppsummerte sesongen som har gått og leste brukerundersøkelsene våre. Det er så mye engasjement, og så mange som har kommentarer og spørsmål. Vi tar alle disse innspillene på alvor, og det er med og utformer den videre satsingen vår. Så vi fikk lyst til å fortelle hvordan sommeren har vært, og hva vi tenker framover. Det sier Olve Norderhaug i Trysil Bike Arena.

 

Førstkommende fredag, 20. november inviterer de til live-sending på Facebook-sidene sine.

 

– Vi rigger til et lite studio her i Trysil, og jeg tipper sendingen sikkert vil vare 15-20 minutter. Vi åpner også for at seerne kan stille spørsmål underveis hvis det er noe de lurer på, sier Norderhaug.

 

olve norderhaug trysil bike arena
PÅ NETT: Olve Norderhaug fra Trysil Bike Arena, her i samtale med Brage Vestavik, inviterer til live-sending på nett. Foto: Kristoffer H. Kippernes.

Trysil-ambassadør Brage Vestavik som tidligere i år åpnet det den spektakulære B-Rage-løypa, vil også dukke opp.

 

– Blir det noen spennende nyheter?

– Absolutt, det kommer noe eksklusivt. Vi kommer til å lette litt på sløret om det vi kommer til å prioritere av stibygging til kommende sesong, sier Norderhaug.

Publisert 17. november 2020 kl 14.19
Sist oppdatert 17. november 2020 kl 14.19
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen