HVOR?
  • Kommune: Oslo - Nordmarka
  • Lengde: ikke angitt
  • Tidsbruk: ikke angitt
  • Vanskelighetsgrad: 6. ikke angitt

Slik kommer du dit

Innerst i Peder Ankers vei, rett forbi Korsvoll skole

Endepunkt

Samme som startpunkt

Terreng

Dette er en rute som passer for nybegynnere - fin for å trene teknikk og å bli bedre til å sykle sti. Terrenget består av fin skogsbunn, endel røtter og stein.

Rutebeskrivelse

Hvis man vil så kan man ta en oppvarmingsrunde i lysløypa som går fra Grinda (og ender opp der igjen). Den ruta er godt beskrevet i denne stiguiden.

Etter at oppvarmingsrunden er gjennomført så sykler du til begynnelsen av lysløypa igjen. Der går det en blåmerket sti nedover til høyre langs et steingjerde ("Svenskemuren"). Dette er en morsom sti med noen små utfordringer underveis. Så lenge du passer å følge blåmerkingen så burde det ikke være noe problem å finne frem. Etter en stund må du passere steingjerde. Hver oppmerksom på blåmerkingen etter denne passeringen - det går en del andre stier akkurat der. Etter enda et lite stykke med morsom sti kommer du ut på parkeringsplassen ved Låkeberget

For å komme tilbake til Grinda kan du jo selvsagt snu og sykle tilbake samme vei. Alternativt kan man sykle Maridalsveien utover et stykke(transportetappe). Akkurat der Kjelsåsveien kommer inn fra venstre så går det opp en sti til høyre. Ta denne og etter en stund er du tilbake ved startpunktet ved Grinda.

Ruta kan selvsagt kombineres med mange av de andre stimulighetene i området.

Tips

Ruta er lett å finne på kartet som heter "Kikut"