/ Utfor

Nå kan du sykle heisbasert i Drammen Bike Park

Sykkelparken i Drammen ligger bare en drøy halvtime fra Oslo, og nå er alle løyper i sykkelparken åpne for sesongen.

Sist oppdatert 13. mai 2021 kl 09.51
Drammen Bike Park er åpen
I GANG: I Drammen Bike Park er alt av løyper åpne og klare for ny sesong. Foto: Svenn Fjeldheim

Hvis du er gira på skikkelige utforløyper, hopp og dropp, tekniske utforkjøringer ispedd raske flytpartier, er Drammen Bike Park et eldorado. Men om du ikke føler deg helt på høyden teknisk, er det mulig å leie instruktør i sykkelparken. 

Drammen Bike Park startet sykkelsesongen forrige helg. Fram til Sankt Hans kjøres heisen i sykkelparken onsdager og fredager fra klokka 17 til 21. På lørdager og søndager er Drammen Bike Park åpen fra klokka 10 til 16. I tillegg er sykkelparken åpen i dag, 13. mai, og mandag 24. mai fra klokka 10 til 16, samt onsdag 23. juni fra klokka 10 til 21. 

I skoleferien er sykkelparken åpen fra klokka 10 til 16 onsdag til søndag, samt fra 10 til 21 onsdag 11. august. Etter ferien stenger sykkelparken klokka 20 på hverdager. 

I Drammen Bike Park er det mulig å leie utstyr for de som ikke eget, både for voksne og barn. Sykkelparken har 40 utleiesykler, samt at beskyttelsesutstyr også kan leies separat. Her finner du alt du trenger å vite om Drammen Bike Park.

PS: For de som heller vil sykle sti enn heisbasert utfor, er sykkelparken et glimrende utgangspunkt for stiturer i Drammensmarka, og en mulighet til å prøvekjøre noen av stiene som vil inngå i etappene til DrammEnduro i juni. 

Drammen Bike park
POPULÆRT: Selv om du sjelden er alene i Drammen Bike Park, er ikke heiskøene så ille likevel. Foto: Svenn Fjeldheim

  

Publisert 13. mai 2021 kl 09.51
Sist oppdatert 13. mai 2021 kl 09.51
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen