/ VM

MASTERS-VM: Bø tok ut alt

Med hode og vilje kommer en langt. Gjertrud Bø fra Soon CK mobiliserte alt som var av krefter for å hale i land sin åttende VM-tittel under Masters-VM på Lillehammer.

Sist oppdatert: 24. august 2014 kl 14.34
I KJELLEREN: Gjertrud Bø mobiliserte absolutt alt under Masters-VM i rundbane på Lillehammer. Foto: Kent Murdoch
I KJELLEREN: Gjertrud Bø mobiliserte absolutt alt under Masters-VM i rundbane på Lillehammer. Foto: Kent Murdoch
Lesetid: 1 minutter

En uke med sjukdom og opplading på sofaen er definitivt ikke ideelt. Men rutine skal en heller ikke undervurdere, og når hodet er på plass er det mye som går.

– Med vilje og tru kommer en langt. Beina var bra og huet var der, men jeg har aldri slitt så mye for en seier før, sier Bø,

Men veteranen hadde bedre margin enn hun var klar over. Hun gjorde unna sine 14km på 1:15:26.6, og var med det inne nesten tre minutter foran Cathy Zeglinski fra Canada på andreplass.  

– Jeg valgte å løpe en del i dag som jeg ellers ville syklet, men det var skikkelig gjørmete i dag, forklarer Bø, som måtte helt i kjelleren på den seige løypa.

– Jeg har vært sjuk hele uka, og jeg har astma, så når jeg blir forkjøla så blir jeg så innmari tett, forklarer Bø, som satt oppe hele natta og fryktet at den skulle gå over i full bronkitt.

Topp 3 kvinner 50-54
1. Gjertrud Bø, Soon CK, 1:15:26.6
2. Cathy Zeglinski, Canada, 1:18:16.5
3. Helena Lindh, Sverige, 1:23:26.3

Fullstendige søkbare resultater 

Publisert 24. august 2014 kl 14.35
Sist oppdatert 24. august 2014 kl 14.34
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen