September måned er lagt bak oss, og det er på tide å se hva som ble mest lest på terrengsykkel.no denne måneden. 

Som vanlig finner vi mange tester blant topp 10, men også Brage Vestaviks løype B-Rage skapte blest på nett i september. 

Annonse

Her er listen: 

1 Testvinnerne 

Terrengsykkel tester jevnlig både utstyr og sykler, og den mest leste saken i september er den hvor vi har samlet noen av disse testvinnerne. Skal du kjøpe ny eller brukt terrengsykkel kan det alltid være lurt å ta en sving innom sidene våre før du bestemmer deg.  

 

2 Brages nye løype på film 

Løypa «B-Rage» har satt en ny standard ikke bare i Trysil, men i Norge. En lørdag i september samlet Brage Vestavik flere av landets beste syklister for å teste de enorme hoppene og kreative linjene i sin nye løype. Samme dag ble et filmprosjekt med Blur Media avslørt, som gikk varmt på internett.  

 

3 Er norske syklister bortskjemte? 

Tja, noen vil kanskje synes det. Norske sykkelguider har hatt mer å gjøre enn noen gang denne sommeren, og håper det spesielle året som er 2020 har hjulpet norske syklister å se hva som også finnes her hjemme.  

 

4 Kan man få i både pose og sekk? 

...når man kjøper terrengsykkel? Vel, de fleste ønsker seg en sykkel som kan gjøre flere typer sykling. Vi har testet rittfulldempere som har litt utvidet bruksområde, og vi kan konkludere med at startnummeret trenger ikke å begrense moroa.  

 

5 «Dette er helt sprøtt» 

Etter å ha sett både bilder og film, og ikke minst syklet den selv, var reaksjonen på den nye løypa til Brage dette.  

brage vestavik b-rage
HØYE SVEV: Det ble action i Gullia da Brage Vestavik og kompisene testet den nye løypa B-Rage. Foto: Kristoffer H. Kippernes

 

6 Elektrisk moro 

Er høsten kanskje tid for å investere i ny sykkel? Stadig flere leser testen vår av noen av de beste elsyklene i 2020.  

 

7 Mer luft til folket? 

Bruker du bare tommelfingerfølelsen? Eller er du ekstremt nøye og måler dekktrykket ditt med lufttrykksmåler? Uansett, vi har skrevet en sak som omhandler luft i dekkene, og den er tydeligvis populær.  

 

8 Vil du ikke sykle med sekk?  

Drikkesekken har i stor grad blitt et slags kjennetegn for stisyklister. Sekken er praktisk fordi du får med deg det du trenger.  

Men hva hvis man ikke liker følelsen av en sekk på ryggen? Da finnes det andre alternative måter å få med seg både drikke, verktøy og ekstra slange.  

 

9 Testvinnende sykkelykter 

Høsten er for alvor over oss, og når vi går inn i ei mørk tid kan sykkelsesongen få nytt liv hvis du skaffer deg en god lykt. Vi har en stor test-database og testvinnerne har vi skrevet om i en egen artikkel.  

test sykkellykt
LYS I MØRKET: Har du ikke investert i en god sykkellykt ennå? Vi har testvinnerne samlet. Foto: Kristoffer H. Kippernes

10 Strava, altså. 

Treningsappen som har blitt utrolig populær, kan være et nyttig redskap for syklister på mange måter. Vi har samlet 10 av de mest sentrale punktene du må vite om Strava.