Terrengsykkelcamp utsolgt

Billettene til stisykkelcampen for barn og unge i Trysil forsvant fort.

Sist oppdatert: 4. mars 2020 kl 09.00
POPULÆRT: Stisykkelfestivalen for barn og unge i Trysil er utsolgt i 2020. Foto: Hans Martin Nysæther/Terrengsykkel Ungdomscamp.
POPULÆRT: Stisykkelfestivalen for barn og unge i Trysil er utsolgt i 2020. Foto: Hans Martin Nysæther/Terrengsykkel Ungdomscamp.
Lesetid: 2 minutter

 

Til sommeren arrangeres Terrengsykkelcamp for tredje gang. Arrangementet er i regi av Terrengsykkel, og går uken etter Utflukt, Norges største terrengsykkelfestival. De 60 billettene ble solgt ut fort, og arrangementsansvarlig Tonje Sameien er fornøyd.

 

– Vi åpnet påmeldingen 1. november, nesten alle billettene var solgt i starten av januar. Vi ser en stadig større interesse for arrangementet, samtidig som mange kommer tilbake år etter år, sier hun.

 

– Hvorfor er Terrengsykkelcamp populært?

– En ting er det praktiske, som at det er første uken i sommerferien, og at det er i Trysil som er et populært sted som det er enkelt å komme seg til. Men så har vi også forsøkt å markedsført oss som et tilbud til dem som er mer uorganisert, altså ikke medlem i klubb, i et håp om å nå enda bredere. Vi har en god miks her, alt i fra syklister som har vært utøvere på NTG, (Norges Toppidrettsgymnas, red.anm.), til helt ferske nybegynnere. Vi har prøvd å legge mer til rette for lek, moro og mestring, enn prestasjon, sier Sameien.

DSC_8561
MESTRING: Pumptrack-trening er bare en av aktivitetene de unge syklistene er gjennom under Terrengsykkel Ungdomscamp. Foto: Hans Martin Nysæther/Terrengsykkel Ungdomscamp

 

Terrengsykkelcamp går altså uken etter Utflukt. Selv om festivalen er for hele familien, har altså Ungdomscampen blitt et populært tilskudd.

– Vi vet det er en del hyttefolk der, og det å legge den til den datoen gjør det enklere for å folk å melde seg på. Flere kommer til Utflukt, lar barna være igjen på Camp, og så kommer de opp igjen helgen etter. Mange benytter seg av muligheten med å kombinere campen med et familieopphold i Trysil, sier Sameien.

 

 

Påmeldingen til Terrengsykkelcamp 2021 åpner 2. november. Billettene til Utflukt ble sluppet 27. februar. 

Publisert 4. mars 2020 kl 09.00
Sist oppdatert 4. mars 2020 kl 09.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen