Billettsalget til terrengsykkelfestivalen Utflukt igang

Tettpakket program, mye sykling og god stemning venter deltakerne i Trysil 18. -21. juni

Sist oppdatert: 27. februar 2020 kl 20.01
Syklist på Utfukt.
UTFLUKT: Nå har billettsalget til Utflukt startet. Foto: Sjur Melsaas
Lesetid: 2 minutter

Terrengsykkelfestivalen Utflukt arrangeres i år for 18 gang, og samler terrengsykkelentusiaster i Trysil - som tilbyr noen av landets fineste stier. Torsdag formiddag startet billettsalget til årets festival.

– Hvert år prøver vi å finne nye ting som kan trekke folk til Utflukt og som legger til rette for at folk skal ha det gøy og få syklet masse. Guidede fellesturer og kurs kommer vi selvfølgelig til å fortsette med og disse vil komme for salg over påske. I tillegg kommer vi til å fortsette med yoga – og i år kan det hende vi får på plass noen kjente sykkelprofiler her. Sykkelfilm skal vi også selvfølgelig ha og vi jobber med en stor nyhet som vi håper vi kan avsløre så snart som mulig, sier prosjektleder i Fri Flyt/Terrengsykkel, Tonje Sameien.

Afterbike på Utflukt
AFTERBIKE: Det blir Afterbike i år også. Foto: John Arne Moldestad

Dessuten blir det god underholdning for festivaldeltakerne. 

– Eirik Ulltang kommer også å tar med seg noen kompiser og kjører biketrialshow. De kommer også til å holde workshop i trial – noe som var veldig populært i fjor og som vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på. Nerdequiz må vi jo selvfølgelig fortsette med og stand-up. I år har vi hentet inn Halvor Johansson sommange kanskje kjenner som programleder på Radio Rock med spalten «Ta deg sammen!». Han har med seg Bjørn-Henning Ødegaard som har vært på utflukt før og holdt stand-up, med stor suksess!

Deltakerne får også en helt egen workshop for wheelie.

– Vi har et samarbeid med Herja Enduro – et dame-enduro-lag fra Drammen som skal holde wheelie workshop hvor de blant annet tar med seg stativer som mange kanskje har sett på instagram. De kommer også til å arrangere dual slalom race i Twin peaks. Vi prøver også å få til en pumptrackkonkurranse i løpet av helgen, så det er mye som skjer og enda kan det dukke opp flere ting, sier Sameien.

Utflukt arrangeres fra 18.-21. juni i Trysil.

Publisert 27. februar 2020 kl 20.01
Sist oppdatert 27. februar 2020 kl 20.01
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen