Se på stiene i Trysil nå!

STIPATRULJEN (EP4): Trysil har fått til det alt for få skidestinasjoner har prøvd før dem – å treffe et helt spekter av syklister fra nybegynner til proff, gammel som ung.

Sist oppdatert: 9. september 2016 kl 08.00
Lesetid: 1 minutter

Les også: Stor guide til stisykling i Trysil
Den nybygde sykkelløypa Magic Moose teller allerede 15 000 turer i løpet av første sommer i bruk. Mye tyder på at Trysil har fått til det de prøver på. Skidestinasjonen bestemte seg for noen få år siden å satse på sykkel sommerstid, og det er for lengst avgjort at dette er nor folk vil ha.

Stipatruljen til Terrengsykkel tok turen opp til de dype skoger i Hedmarken der programleder Knut Myking får personlig guiding av kjentmann Olve Norderhaug. Bli med til Trysil Bike Arena og se hvorfor Trysil er blitt en snakkis blant syklister. Vi svinger innom den nye pumptracken, nyheter i Gullia og får et innblikk i hva som skjer fra heisen og på fjellet.

STIPATRULJEN

DETTE ER STIPATRULJEN 

Stipatruljen reiser rundt til utvalgte plasser for å treffe lokale entusiaster som jobber for å utvikle sykkeltilbudet i Norge. Skikjører, lærer og stisyklist Knut Myking er programleder. 

Serien kommer med 6 episoder og lages av fotograf Vegard Breie i samarbeid med Terrengsykkel. 

Les også: Stor test av endurosykler

Les også: Stor guide for lange toppturer

Her finner du alle sakene Terrengsykkel har skrevet om stisykling i Trysil.

Publisert 9. september 2016 kl 08.00
Sist oppdatert 9. september 2016 kl 08.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen