Folven for andre gang

Har du ennå ikke fått somlet deg avgårde til Stryn for å sykle, får du en tredje og siste festivalmulighet denne sesongen, Folven Sykkelfestival.

Sist oppdatert 12. august 2014 kl 08.21
POSTKORT: Omgivelsene rundt Stryn kan få enhver turist til å sikle. (foto: Tommy Aslaksen)
POSTKORT: Omgivelsene rundt Stryn kan få enhver turist til å sikle. (foto: Tommy Aslaksen)

Folven Sykkelfestival arranges for andre gang denne sesongen.

Festivalsjef er Tommy Aslaksen, som også hadde ansvaret for stisyklingen under Strynefestivalen tidligere i år. Han lover deltakerne noe for enhver smak:

– Nytt av året er Himalayastien. Den unike stien som ble satt på stisykkelkartet i fjor, kan nå sykles helt til Oppstrynvannet kun på sti, samt et kort innslag av grus. Under Strynefestivalen ble også stien opp til Erdalsbreen oppdaget. En skikkelig perle! I tillegg har vi flotte fjell, skoger og barnålsstier ved Stryn sentrum. Så her kan man både få flytstier og helt unike opplevelser!

– I år som i fjor legger vi opp til en liten og intim festival med opp til 50 deltagere, der man kan komme alene å få masse venner og opplevelser. Det blir flere turer hver dag, og alle måltider og sosiale happninger vil foregå på Folven camping. En vanlig stisykkel er fint redskap for syklingen her, sier Aslaksen, som lover at det blir turer for alle ferdighetsnivåer.

Påmelding og mer info: http://folven.no/events/event/sykkel-festival-2014/

DSC04574
DSC04574
DSC04655
DSC04655
Publisert 12. august 2014 kl 08.21
Sist oppdatert 12. august 2014 kl 08.21
Relaterte artikler

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande  | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes  | Øyvind Aas (permisjon)

Kommersiell leder: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue