Hvit-løypa

Eg-sykehus (fotballbanen)

Sist oppdatert 4. november 2002 kl 00.00
Hvit-løypa
Hvit-løypa

HVOR?

  • Kommune: Kristiansand - Bymarka
  • Lengde: ikke angitt
  • Tidsbruk: ikke angitt
  • Vanskelighetsgrad: 6. ikke angitt

Slik kommer du dit

Bak sykehuset(100m) finnes det en fotallbane. i det ene hjørnet (litt utenfor) står det et hvitt hus, og til venstre går det en sti oppover.

Endepunkt

Vest Agder Sentralsykehus (ved legevakta).

Terreng

Teknisk krevende løype, som kan sykles hvis du er dreven teknisk (og har en god dag) Det er ingen skam å måtte gå litt i en 5-10 partier.

Rutebeskrivelse

Starter med stien ved fotballbanen. Hold til høyre etter første bakken. Opp en bakke, ned en bakke, "slette", opp en bakke. Ta da først til venstre (krapp sving) og fortsett oppover. Ta til venstre og nedover på toppen.

Ta første til høyre (røtter), og følg stien. I bunnen av en bakke krysser det en vei-> over veien og over "broa". Ta første til høyre (100m e bro). Deretter følg sti til Bærvannet

Ta stien langs Bærvannet (mot klokka).Passer først en liten demning (vanskelig å se?) og følg sten videre. Rett før neste demning går det en sti (vei) til høyre. Følg den ned, og ta til høyre.

Ta første og andre til venstre. På toppen vil du se et vann på venstre side. Ta hele tiden den stien som ligger mot vannet helt til du kommer til en demning.

Over demningen og til venstre opp bakken, på toppen va bakken går det en sti til høyre, inn her. Følg stein til du kommer til et myrområde. Ta rett frem over ei gjørmete grøft (kryssende sti rett før grøfta). Og opp en noe krevende bakke. Følg stien til du kommer til et kryss med skilting til Krossen. Ta rett frem (opp bakken). Ta stien til høyre for kraftledningmasta. Følg stien til du er ute på grus vei. Ta nedover og rett frem i første sving (grusvei venstre, kul sti rett frem) følg sti til sykehus..

Tips

Det finnes kart over hele bymarka.

Publisert 4. november 2002 kl 00.00
Sist oppdatert 4. november 2002 kl 00.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen