Terrengcamper i Hemsedal

I juli blir det både utforcamp og sticamp i Hemsedal. Variert sykling med kjente instruktører står på programmet helgen 20-22. juli.

Av: NULL
Sist oppdatert: 15. mai 2012 kl 10.07
Lesetid: 2 minutter

Hemsedal er også et flott sted for terrengsykling, og i juli arrangeres det to camper samme helg. En for utforfolket som foretrekker heisbasert reise til toppen, og helhjelm og rustning på vei ned. Den andre for syklister som foretrekker å gjøre hele turen for egen kraft, og ønsker å bli bedre teknisk og utnytte mer av mulighetene på den smale sti.

Utforcampen har landslagssjef Ballangrud som hovedtrener, mens Helen Thon Moland også stiller på sidelinjen med kunnskap og feedback. Det blir fokus på forskjellige elementer av utforsyklingen, og terping på teknikk som skaper fart.

På sticampen blir du ledet og rettledet med kyndig hånd av danske Mikael Fuglsang og vår egen teknikkguru Aslak Mørstad. Mikael er for øvrig lillebror til Jacob som er tidligere U23-verdensmester i terrengsykling, og Mikael har de samme sykkelgenene.

Det blir varierte stiturer, med gradvis progresjon i utfordringene gjennom helgen. Sticampen er et flott sted for å bedre teknikken, lære nye stier og få fine turer i godt selskap.

Begge campene er åpne for alle ferdighetsnivåer, og det er flott å se at det stadig kommer opp nye sykkelarrangement som ikke er knyttet til rene ritt. Det spirer og gror godt i sykkelriket.

Se mer info om campene her: UtforcampSticamp

Publisert 14. mai 2012 kl 00.00
Sist oppdatert 15. mai 2012 kl 10.07
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen