Stengt heis i Hemsedal

De som hadde tenkt å sykle utfor i Hemsedal denne siste helga, må finne på noe annet. Deltagerne i AIM Challenge får heller ikke 500 høydemeter gratis.

Sist oppdatert 3. september 2009 kl 13.38
SISTE REIS: Heisen i Hemsedal har kjørt sin siste sommertur i år. Foto: Are Tallaksrud
SISTE REIS: Heisen i Hemsedal har kjørt sin siste sommertur i år. Foto: Are Tallaksrud

Hemsedal Skisenter forteller på sin Facebook-side at heisen ikke kommer til å gå denne helga, som skulle ha vært avslutningshelga.

"Vi er nå midt i 5-års kontroll av Hollvinexpress og har dessverre avdekket en feil som gjør at vi ikke kan kjøre heisen til helga. Vi beklager så mye ovenfor alle som har planlagt å få med seg siste helga i sykkelløypa. Spreke deltakere i Hemsedal Aim Challenge må belage seg på å ta sykkelen fatt for eventuelle poster i Holdeskaret. Vi beklager."

hjemmesiden til skisenteret står det foreløpig ingenting om at heisen er stengt denne helga.

AIM Challenge har rekordmange påmeldte, og flere poster har vanligvis involvert heisen. Poengene for disse postene blir nå vesentlig mer dyrekjøpte, ettersom man må sykle opp de drøye 500 høydemeterne.

I anledning multisportarrangementet pleier mange å ta turen for å sykle utfor i heisen. Mange er nok spent på den nye Syko-løypa, men de må altså dytte opp eller vente til neste år.

Det nærmeste du kommer den nye Syko-løypa, blir derfor denne filmen fra hjelmen til Are Tallaksrud.

Publisert 3. september 2009 kl 00.00
Sist oppdatert 3. september 2009 kl 13.38
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen